Kanuni adlı üyeden alıntı

haliltas63

Selamun aleykum,
Ben şöyle düşünüyorum: Mesela adamın biri Winrar diye bir program çıkarmış. Parasıyla kendi halinde satıyor. Ücretsiz alternatifi de var. Onun cracklisini kullanırsak kul hakkı olur.

Ama yıllarca yahudiler tarafından desteklenen, dünyada vazgeçilmez yapılan Windows için aynı şeyi söyleyemeyeceğim. Windows XP Home Edition için zamanında asgari ücretin neredeyse 3'te birini alıyorlardı. Linux'u, CIA'ye yardım etmediği için piyasadan sildiler. Bill Gates parasını Afrikalı çocuklara zararlı aşılar vurup onları sakat bırakarak harcıyor. O yüzden Windows'un kul hakkına neden olacağını pek düşünmüyorum. Yine de yanlış varsa bana aittir, doğrusunu Allah bilir.


ne güzel açıklama. Böyle bir kafa var mı ya? Adam emeği ile kazanmıyor diye sen ondan çalabilirsin diye bir açıklama mı var veya parasını kötü işlere alet ediyor diye sen onun hakkına mı girebiliyorsun ?


Gelmiş burda ondan yaparsan kul hakkı bundan yaparsan değil böyle bir saçmalık mı var. Robin Hood luk yapmak günah değil yani. Birde utanmadan sonuna Doğrusunu Allah bilir diye eklemiş utanmaz.

Kendi kafanıza göre dini sağa sola çekip alet etmeyin. İnsanlara böyle 1 dersiniz gider 10 yaparlar. Konuştuğunuz lafları düşünüp konuşun.