lostyazilim
tr.link

Eski Knight Oyuncuları Gelsin :)

25 Mesajlar 4.775 Okunma
lstbozum
tr.link

Sinan Sinan Grana Kullanıcı
  • Üyelik 18.07.2011
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Yazılım Geliştirme Uzmanı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad S** Y**
  • Mesajlar 3509
  • Beğeniler 1321 / 1320
  • Ticaret 97, (%100)

isousluer adlı üyeden alıntı

Bende gb alıp mage düzmüştüm. Sonra asasa çevirdim. Sonra da koxp kullanmaktan ban yedim. Oyunu bıraktım. :)

GB'ye hiç para vermedim. Daha doğrusu premium'a bile vermedim. Hep arkadaş çevrem olduğundan +80 olarak takılıyorduk. İlk etapda çok zor kasmıştık ama sonrasında hep taş kasıp, bos kesip para kasıyorduk.

Oyunda yapabileceğim, edinebileceğim herşeyi elde ettim. Sonra anladım ki 6 sene boşa kaybetmişim. Çok saçma ve gereksiz bir oyun.
MehmetAliATLI GsliKahraman

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
reklam

KhanJitsu KhanJitsu Şef (MEB'de) Kullanıcı
  • Üyelik 17.08.2011
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Şef (MEB'de)
  • Konum Aydın
  • Ad Soyad A** Ö**
  • Mesajlar 1642
  • Beğeniler 62 / 318
  • Ticaret 93, (%100)

sonses10 adlı üyeden alıntı

Kronosta o clanda idim.

İyi elemanlardır ama Carnack da kimseyi almıyorlardı clana sadece biz bizeydik hem baya eziciydik :)

Ek Olarak:

Sinan adlı üyeden alıntı

GB'ye hiç para vermedim. Daha doğrusu premium'a bile vermedim. Hep arkadaş çevrem olduğundan +80 olarak takılıyorduk. İlk etapda çok zor kasmıştık ama sonrasında hep taş kasıp, bos kesip para kasıyorduk.

Oyunda yapabileceğim, edinebileceğim herşeyi elde ettim. Sonra anladım ki 6 sene boşa kaybetmişim. Çok saçma ve gereksiz bir oyun.

6 sene sen naptın hocam o kadar oynanır mı o oyun. Dediğin gibi bende hiçbirşeye para vermezdim. Bu internet cafelere gb verirdim onlar da bana pre alırlardı öyle geçinir giderdim :)
GsliKahraman

kişi bu mesajı beğendi.

Serhan Serhan fisaoptik.com Kullanıcı
  • Üyelik 26.11.2011
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Optisyen
  • Konum Sakarya
  • Ad Soyad S** K**
  • Mesajlar 1210
  • Beğeniler 199 / 198
  • Ticaret 40, (%100)

androidsistem adlı üyeden alıntı

İyi elemanlardır ama Carnack da kimseyi almıyorlardı clana sadece biz bizeydik hem baya eziciydik :)

Ek Olarak:

6 sene sen naptın hocam o kadar oynanır mı o oyun. Dediğin gibi bende hiçbirşeye para vermezdim. Bu internet cafelere gb verirdim onlar da bana pre alırlardı öyle geçinir giderdim :)

Açıkçası ben öyle uzun süre oynayamadım. En fazla 2-3 ay oda 70 e zorladım sonra bıraktım sonra yeni sw yeni char derken hiç öyle yükselemedim :) Bu yazın kararlıyım :)

MtcN MtcN Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 22.11.2011
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek Öğrenci
  • Mesajlar 206
  • Beğeniler 45 / 49
  • Ticaret 4, (%75)

Serhan adlı üyeden alıntı

Açıkçası ben öyle uzun süre oynayamadım. En fazla 2-3 ay oda 70 e zorladım sonra bıraktım sonra yeni sw yeni char derken hiç öyle yükselemedim :) Bu yazın kararlıyım :)

2004-2008 en güzel zamanlarıydı :)
MehmetAliATLI GsliKahraman

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

digidukkan digidukkan WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 26.01.2012
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Meslek
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad A** K**
  • Mesajlar 1194
  • Beğeniler 1 / 269
  • Ticaret 5, (%100)
2006 - 2010 dönemlerinde oynamıştım, bir araba parasını yatırmışımdır :) @MtcN'ın da dediği gibi en iyi dönemler 2008'e kadar olandı. şimdi çizgifilm gibi olmuş, kanatlar filan. 1000 tane şey çıkmış gerekli gereksiz.
MehmetAliATLI GsliKahraman MtcN

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al