Merhabalar arkadaşlar,

Diyet ağırlıklı sağlık, yemek tarifleri, bakım yöntemleri ve spor tavsiyeleri gibi kategorilerde yazılar paylaştığınız bir sitemiz bulunuyor. Diyetisyen olan kardeşim gerçek ve ziyaretçilerin ilgisini çeken yazılar hazırlıyor, bende genel olarak sağlık ve bakım konusunda detaylı yazılar hazırlıyorum. Bundan dolayı ziyaretçiler konuda uzun süre kalıyor ve tekrar geliyorlar. Ayrıca konu hakkında soru soruyorlar fakat ziyaretçileri binlere ulaştırmak istiyoruz.

Siteyi daha fazla kişiye ulaştırıp ziyaretçi çekmek için sadece makale yazmak yetmiyor. SEO uyumlu makale konusunda 5 yılı aşkın tecrübe sahibiyim ve hazırladığımız makalelerde gerçekten konuya ihtiyacı olan kişiler geliyor.

Siteye daha fazla ziyaretçi geldiğini görmek istiyoruz ancak amaç HİT çekmek değil gerçekten konuyla ilgili kişilerin geldiği kişileri çekmek. Bundan dolayı bir backlink çalışması yapmam gerektiğini biliyorum. Ayrıca sosyal medyada aktif bir şekilde devam ediyoruz ancak yeterince büyük sosyal medya hesaplarına sahip değiliz.

Backlink çalışması konusunda neler önerirsiniz?

Hangi backlink hizmeti satın almalıyım?

Alacağım yapay backlink olmayacak.

Firmalar milyonlara ulastiriyoruz diyor ancak ben ay ı sektörde çalışma istiyorum böyle bir imkan var mı?

Tanıtım yazısı aynı sektörde olmak şartı ile önerir misiniz?

Sizin çalıştığınız ve katkısı olan çalışmaları anlatabilir misiniz?

Backlink yerine sadece Adwords üzerinden reklam versem yeterli olur mu?

Hangi çalışmalara siz olsanız ne kadar bütçe ayırırdınız?

Son olarak site adresimiz: http://sencesaglik.com
İnceleyip tavsiyelerinizi yazar mısınız?

Yorumlarınız için teşekkürler.