CenkOnsoy adlı üyeden alıntı

Siteyle ilgili bilgi ve tanıtım yazinizi iletirseniz yardimci olabilir, kendi sitelerimde destek amacli yayinlayabilirim. Tek şartım hastalığa destek olmak ve her yazının özgün olmasıdır. 3 adet yayın sağlayabilirim.


Yardımcı olmak istediğiniz için teşekkür ediyorum. Detayları PM olarak tarafınıza gönderdim.

SeoDaddy adlı üyeden alıntı

Tanıtım yazısı yayınlatırken "ücretli bağlantı" niteliği taşımamasına özen göstermelisiniz. Google parayla satın alınan backlinklere kesinlikle karşıdır. Backlink paketlerinin içeriğini bile buna göre belirliyoruz ki buna mecburuz çünkü Google agresif davranışları ve sıralamayı manipüle eden davranışları affetmiyor. Er ya da geç cezasını kesiyor. Tanıtım yazısını bir sitede, blogda veya haber sitesinde yayınlatırken parayla backlink satın aldığınızı Google anlamamalı. Tanıtım yazınızın dili, içerdiği bilgi, katma değerinin seviyesi hayati önem taşır. Inbound pazarlamaya bir göz atın.


Bende dedikleriniz gibi düşündüğümden dolayı forumda bulunan kurumsal firmalardan backlink almak konusunda bir ön yargıya sahibim. Ancak tanıtım yazısı ve backlink konusunda daha önce bir tecrübem olmadığı için sizlerin yorumlarını almak istedim. Inbound pazarlama ve diğer dediklerinizi detaylı bir şekilde araştıracağım. Yorumunuz için teşekkürler.