Arkadaşlar merhaba. Wmaracı'nda çok güzel yorumlar yapıldığı için buraya yazmak istedim.
Geçen gün Google Penguen ile ilgili bir yazı yazdım. Yazı tamamen özgün. Önce Twitter ve Facebook hesaplarımda paylaştım. 1-2 dakika içinde index alıyor zaten yazılarım. Bu sefer öyle olmadı. 3 saat sonra index aldı ama baktığım zaman "3 saat önce yayınlamış" diye ek bilgi yazmış Google.
Her neyse dün de 15 sosyal imleme sitesinde imleme yaptım yazı için. Dün baktığımda 3. sayfadaydım. Bugün baktım 10. sayfaya kadar düşmüşüm.
Acaba sitenin genelinde mi sorun var, yoksa yazıyı mı beğenmedi Google :) Hani özgün içerik artık kabul görmüyor diye birisi yazmıştı bu forumda, acaba ondan mı ?
Ha bir de, bu yazdığım yazıyı Linkedin'de paylaşınca uyanığın biri çalıp kendi sitesinde yayınlamış. Bayağı hır gürden sonra önce yazı olark kaynak ekledi (link yok) sonra da tamamen sildi. Acaba bununla alakalı bir şey mi ? Benim aklıma bi şey gelmiyor kalkıp 10. sayfaya gerileme için. Ne yani ilk 100 site benim siteden çok mu daha değerli ? Mümkünatı var tabii ama garip geliyor bana.
Site imzamdaki site, yazı blogdaki son yazım.