-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Wordpress Geliştirici
-
-
Ad Soyad
B** G**
-
-
-
Ticaret
27, (%100)
Yine windows 7 kurdum xp cd'm yok eğer hata w7'den kaynaklanıyorsa çok saçma çünkü uzun zamandır w7 kullanıyorum eski harddisk'im yandı onda hata bile vermedi bunda niye hata veriyor onu anlamış değilim :S
Sorunumu Çözene 2 Yıl Host'un üstüne Birde Özel yaptığım SMF İçin Kart10 Teması+Vbulletin Çeviri Solido Temasını Ücretsiz Vereceğim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Wordpress Geliştirici
-
-
Ad Soyad
B** G**
-
-
-
Ticaret
27, (%100)
Tamam yapacağım akşam babam gelsin onda hdd var harici onunkini alırım ama ondan önce vatan computer'den almıştım ona götürmeli miyim garantisi hala devam ediyor olması lazım yeni almıştım zaten ? :(
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Wordpress Geliştirici
-
-
Ad Soyad
B** G**
-
-
-
Ticaret
27, (%100)
Tamam şu en son denememi de yapayım babamı ariyim beraber gidelim :) Teşekkürler tekrar belirticem sonucun ne olduğunu vatandan almıştım değiştirme ihtimalleri varmıdır ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Wordpress Geliştirici
-
-
Ad Soyad
B** G**
-
-
-
Ticaret
27, (%100)
Bir tane harici disk buldum 250 GB'lık tüm dosyaları ona aktarıp format atıcam tekrardan :)
Ek Olarak: Hdd'ye taşıyorum tüm dosyalarımı tüm bölümleri silip tekrar format atıcam inş düzelir :(
isodmin
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Waiter / Writer / Webmaster
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Berkay sorunu çözdü, ve bunun hakkında biraz bir bilgilendirme yapacak...
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Wordpress Geliştirici
-
-
Ad Soyad
B** G**
-
-
-
Ticaret
27, (%100)
Olayı babama anlatmak zorunda kaldım ve büyük bir tepkiyle karşılaştım normal'den daha fazla sinirli birisidir babam.Hata kabul etmeyen bir yapısı var dünyanın azarını yedim.hdd'yi söküp içeri geçtiler içeri girmeye korktum ama gittikten sonra telefonla adamı aradım ve nasıl yaptığını öğrendim bir kağıda not almıştım aşşağıya yazıyorum.
"Bilgisayarım'a gir varolan sürücülerin üzerine teker teker sağ tıkla araçlar sekmesine gel hata denetimini aktifleştir hataları denetlesin o baya uzun sürer bittikten sonra bilgisayarı yeniden başlat ilk bunu denedim bu oldu."
Ayrıca Bu konuda benimle İlgilenen Tüm arkadaşlar pm ile Ücretli satışa sunduğum Kart10 ve Solido Temasını Ücretsiz olarak vereceğim.Yarın pm ile indirme linklerini göndereceğim.
Çok teşekkürler arkadaşlar :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Biyolog
-
-
Ad Soyad
D** K**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
yerel disk C ye sağ tıkla , özellikler de..araçlar sekmesinden ,''Şimdi Denetleye'' tıkla..açılan ufak pencere de iki kutucuğu işaretleyip , sisteminizi yeniden başlatın..
sonra da yerel disk D de aynı işlemi uygulayın...
bunları yaptıktan sonra sorunun düzelip düzelmediği hakkında bilgi verin ?
sonuçlar normal gözüküyor..
size tavsiyem bilgisayarınızda ki özel verilerinizi yedekleyin bir an önce..
chip.com.tr'den bir kişinin sorunu üzerine verilmiş bir cevap ve sonucun başarılı olduğu yazıyor. "d yerel diskiniz yoksa yani tek bir tane varsa o adımı atlamanız gerekiyor sanırım."
ek olarak: sorun çözülmüş sanırım :)