-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Ön Muhasebe
-
-
Ad Soyad
Y** D**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Merhaba arkadaşlar 1250 lira bir borcum var okul yurduna. part time işlerde çalışmama rağmen bir türlü parayı denklestiremedim elimde 422 lira var sizce üstünü nasıl tamamlayabilirim ? Bankalar kredi vermiyor nakit avans limitim kalmadı , ailemi haberdar da etmek istemiyorum çünkü üzülecekler ben kendi ayaklarımın üstünde durmayı seven bir insanım önerilerinizi bekliyorum
nokta
Kurumsal SEO Çözümleri
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Web/Seo/ARGE
-
-
Ad Soyad
O** C**
-
-
-
Ticaret
15, (%93)
kendi ayakları üzerinde durmayı seviyorsun güzelde, bunu buraya yazmak yerine biraz kafanı çalıştırıp baksan, forum üzerinde az birşey gezip neler yapabileceğine baksan daha iyi olmaz mı?
NEWS KAYITLI SOSYAL MEDYA SATIŞ SİTELERİNE ORGANİK KEYWORD ALAN ADINDAN TANITIM YAZISI
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Freelancer
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
39, (%100)
Öğrencisin sonuçta. Yurt paranı ailen gönderiyorsa, o paraya ne oldu diye sormalısın kendine. Yok eğer göndermiyorsa düzgünce ailene söyle, en doğal hakkın. Arkadaşın değilki, ailen.
nokta
Kurumsal SEO Çözümleri
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Web/Seo/ARGE
-
-
Ad Soyad
O** C**
-
-
-
Ticaret
15, (%93)
tamam, ozaman forumdaki bazı bölümlere bak sana göre illaki iş vardır. Ama konuşup anlaşman lazım inşallah, toplarsın parayı bol bol bol kazançlar simdiden
1 kişi bu mesajı beğendi.
NEWS KAYITLI SOSYAL MEDYA SATIŞ SİTELERİNE ORGANİK KEYWORD ALAN ADINDAN TANITIM YAZISI
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
learner
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Başka bankaların kredi kartlarına başvur. Oradan borcunu öde. Kartlara borcunu ise asgari tutardan çalışarak az az ödersin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Yolda giderken bazı anketörler ile karşılaşıyorum. Böyle bir iş işine yarayabilir. Umarım dilediğin parayı kazanırsın :)