KDOGAN
Burada 13 Yıl
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
K** D**
-
-
-
Ticaret
131, (%99)
Merhaba.
Konu başlığından da anlaşılacağı gibi istediğiniz kadar takipçiye sahip bloglar satıyorum.
Kaç k civarında blog almak istediğinizi PM atın, fiyat vereyim.
Bloglar tamamen organiktir. Herhangi bir bot program kullanılmamıştır.
En kısa sürede dönüş sağlarım.
Min: 5k
Max: 62K
Not: Ciddi olmayan arkadaşlar, lütfen PM atmayınız. Birbirimizi boş yere yormayalım, birbirimizin vaktini almayalım.
Not2: Önce ödeme alır, sonra devir yaparım. Güvenmeyenler ticaret geçmişimi incelesin. Uygun değilse PM atmasın. Çünkü başka türlü ticaret yapmıyorum. İyi forumlar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** B**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Piyasayı fazla bilmiyorum fakat 1k takipçili blogun fiyatını öğrenmek isterim.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Sosyal Medya Hizmetleri
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
111, (%99)
Hocam bot 1k hesap var mı, varsa nasıl bot? bende tumblr isindeyim ve bana gore 1 k blogun ederi 10-20 tl 7 k blogun ederi 100 tl
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
C** G**
-
-
-
Ticaret
139, (%100)
Gönderi etkileşimlerini panel ile yapan hesaplar var mesela 5 para etmez arkadaş bundan bahsediyor. Tumblrda organik olmayan hesaplar 5 para etmez. Mesela benim 50kda hesabım var 15kda 15knı aylık etkilesim oranı 122bin mesela 50k 600 700 bin geçiyor fakat 50k yabancı blog yani yabancı takipcilerim var %70. Saçma sapan bir söz sayfası açarsin tumblrda 2 3 ayda 4 5 k olursun fakat bu kadar... İlerisi olmaz hitap ettigin kitle cok önemli tumblrda. Mesela saçma sapan sürekli aynı film repliklerinin atıldığı bir sayfayı takip eden insan benim sayfamı etmez benim sayfalarımı daha cok yaratıcı görsel zevk sahibi olan insanlar takip ediyor
Kısaca şunu anlatmak istiyorum tumbrlda hesabın takipçi sayısından çok takipçi kitlesi gönderi kalitesi ve takipci sayısının kaç katı etkileşim aldığı önemli. Benim 1k blogum da var mesela ortalama 500 ile 1k etkileşim alıyor. Bu çok çok yüksek bir rakam.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
C** G**
-
-
-
Ticaret
139, (%100)
Senelerdir tumblr kullanıp denk gelmemeniz ilginç hocam. Ben 8 senedir sosyal medya kullanıyorum sadece tumblr değil pinterest'ten twitter'a WeheartIt'ten instagrama çogunda panel vardır. Pinterest ve weheartta olmayabilir.
Bir cok tumblr blogu panel kullanıyor. Panel su tumblr begeni reblog takipci hilesi kullanan bir kitle icin site açıyorlar. Oraya kayıt olanlar hesap erişim izni veriyor ki bu her sosyal medya paneli icin gecerli hepsinde izin verilir. Neyse oraya kaydolanlar kendilerine begeni reblog takipci kasiyor. Panel sahibide kendine veya bir başkasına istediği kadar reblog takipçi ve beğeni satıyor yahut veriyor.
Örnek vereyim asosyal sözlük tumblr hesabı panelli mesela o 5k 6k 7k düzenli her gönderi icin alınan etkilesim panel etkilesimi
Onedio tumblr hesabı panelli mesela
+18 bloglarının çogu panelli mesela
Bir cok tumblr fenomeni panel kullanıyor mesela vs.. vs.. daha cok örnek verebilirim
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
C** G**
-
-
-
Ticaret
139, (%100)
Ayrıca şunu belirteyim ana hesapla yan hesapları belli bir yere kadar kasarsınız. Bende ayda 3 4 tane 5klık yan hesap yaparım yoksa onda bir şey yok. Fakat içerikler kalitesizleşir elinizde sadece takipçi olur etkilesim için sürekli ana hesap destegine ihtiyaç duyar vs... vs...
Ben hesaplarımı tek 1 tane bile reblog atmadan kasıyorum. Hesabım tamamen kendi gönderilerimden oluşuyor bu şekilde çok zor takipçi kasılıyor lakin sistem oturunca günde 150-300 arası takipçi geliyor ki şu an ana blogum öyle mesela