-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Muhasebe
-
-
Ad Soyad
Ö** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Herkese merhaba,
Yaklaşık 6 aydır hiç bir proje yapmıyorum, ara vermiştim. Şu sıralarda wordpress hakkında bir blog açmayı düşünüyorum, tema ve eklenti paylaşımı değilde daha detay bilgilere yer vermeyi düşünüyorum.
Sizce sektörün böyle bir siteye ihtiyacı varmı, varsa sizin yerli veya yabancı destek aldığınız siteler nedir?
Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.
Gglog
bloglara frm kurmayın!
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Blogger
-
-
Ad Soyad
K** Ö**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Şuan bir tane varda sorulan sorulara hiç cevap gelmeyen bir site genellikle WordPress in kendi forumu kullanılıyor. WordPress ile uğraşanların çoğuda İngilizce anlıyor
Little things affect little minds.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
İmam Hatip
-
-
Ad Soyad
C** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
tutar hocam
http://dhbt.blogspot.com.tr Deneme
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Eski Hosting provider :)
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
İhtiyaç yok dostum her 10 bloğun 20 tanesi wordpress içerikleri paylaşıyor zaten.
Türkiyenin ilk Hosting Forumu; Rabbyte.net Hepiniz davetlisiniz...
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Girişimci ve İçerik Üreticisi
-
-
Ad Soyad
U** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
tutmaz. ama otomatik sorun giderme sitesi tutar. içine yapay zeka kat.
Baştan Sona PHP Eğitimi ➡ youtu.be/TQP8jBwnXw4
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Developer
-
-
Ad Soyad
Ö** K**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
" Her 10 bloğun 20 tanesi wordpress içerikleri paylaşıyor zaten. " evet paylaşıyor ama bu tip siteler genel paylaşımlar yapıyor. İnsanlar aradıkları ile uyumlu olan sitelerde durma ve gezinme olasılığı daha fazladır. Akabinde zaten keyword bir domain ile diğer genel siteleri rahatlıkla geçerek, çoğunluğun ilk sıradaki siteye girme mantığı ile siteniz tutacaktır. Ama tabi ki sürekli paylaşımlar yapmanız gerekmekte eklenti tanıtımı, kurulumu, tema kurulumu, sorun çözümü vs.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
search
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Bence tutar, sonuçta insanlar sorunları olduğu vakit konu açıp yardım isteyecek. Fikir alış-verişi vs derken gayet tutar.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Bilişim Görevlisi
-
-
Ad Soyad
B** P**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Şahsi fikrimizi söylemek gerekirse, yapacağınız projenin içeriğine ve amacına göre tutulma oranı değişiklik gösterebilir.Örneğin herkesin paylaştığı oradan buradan alıntılan hatalar ve çözümlerini paylaşırsanız pek faydalı olacağını sanmıyoruz.Fakat projeniz için kullanımı kolay ve gelişmiş bir web arayüzüyle birlikte wordpress bilgisi ileri seviyede olan kişilerden oluşmuş bir ekip ile anında çözüm üreterek ücretli destek bile sağlasanız projeniz başarılı olacaktır.
Bu zamanda çoğu kullanıcı e-ticaret,blog,haber vb siteler için wordpress tercih etmekte.Bu nedenle de desteğe olan ihtiyaç bir hayli fazla.Wordpress ve bileşenleri hakkında yeterince bilgiye sahipseniz denemekten zarar gelmeyecektir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / K
-
Meslek
Belli Olacak
-
-
Ad Soyad
A** T**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Üstadım bencede tutar benim şahsi fikrim ve düşüncemi ifade edeyim, zamanında ben bu site işlerine forum ile başlamıştım hani kör cahil biçimde gerçi hani halada yarı cahil sayılırım o ayrıda :) smf.gen.tr vardı 2006 2007 yıllarında yönetileri öyle ilgili öyle cana yakındı öyle sorun çözen ilgi alaka gösteren insanlardıki bana bu işleri sevdirmişti, aslında tutup tutmamasının formülü burda adamlar o zaman kendileri eklenti yazıyorlardı yazdıkları eklentileri şuan bile bulamazsınız, kısacası insanlara faydalı olabilecek işler yapar iseniz wp konusunda çalınacak tek kapı siz olursunuz diğerlerine kimse uğramaz.
2 kişi bu mesajı beğendi.