lostyazilim
tr.link

Sizce wordpress destek sitesi tutarmı?

18 Mesajlar 1.989 Okunma
lstbozum
tr.link

faruk16 faruk16 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 07.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Muhasebe
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad Ö** A**
  • Mesajlar 659
  • Beğeniler 324 / 170
  • Ticaret 3, (%100)
Herkese merhaba,

Yaklaşık 6 aydır hiç bir proje yapmıyorum, ara vermiştim. Şu sıralarda wordpress hakkında bir blog açmayı düşünüyorum, tema ve eklenti paylaşımı değilde daha detay bilgilere yer vermeyi düşünüyorum.

Sizce sektörün böyle bir siteye ihtiyacı varmı, varsa sizin yerli veya yabancı destek aldığınız siteler nedir?

Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.

wmaraci
reklam

Gglog Gglog bloglara frm kurmayın! Kullanıcı
  • Üyelik 06.07.2017
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Blogger
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad K** Ö**
  • Mesajlar 861
  • Beğeniler 167 / 264
  • Ticaret 1, (%100)
Şuan bir tane varda sorulan sorulara hiç cevap gelmeyen bir site genellikle WordPress in kendi forumu kullanılıyor. WordPress ile uğraşanların çoğuda İngilizce anlıyor

Little things affect little minds.

cuneytsonmez cuneytsonmez Bismillahirrahmanirrahim Kullanıcı
  • Üyelik 05.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek İmam Hatip
  • Konum Kütahya
  • Ad Soyad C** S**
  • Mesajlar 1060
  • Beğeniler 923 / 126
  • Ticaret 0, (%0)
tutar hocam

http://dhbt.blogspot.com.tr Deneme

Kodespa Kodespa Rabbyte.net Kullanıcı
  • Üyelik 24.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Eski Hosting provider :)
  • Konum Trabzon
  • Ad Soyad A** Ç**
  • Mesajlar 1818
  • Beğeniler 572 / 572
  • Ticaret 2, (%100)
İhtiyaç yok dostum her 10 bloğun 20 tanesi wordpress içerikleri paylaşıyor zaten.

Türkiyenin ilk Hosting Forumu; Rabbyte.net Hepiniz davetlisiniz...
wmaraci
wmaraci

TheMucit TheMucit UgurKilci.com Kullanıcı
  • Üyelik 15.02.2017
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Girişimci ve İçerik Üreticisi
  • Konum Aydın
  • Ad Soyad U** K**
  • Mesajlar 540
  • Beğeniler 109 / 118
  • Ticaret 0, (%0)
tutmaz. ama otomatik sorun giderme sitesi tutar. içine yapay zeka kat.

Baştan Sona PHP Eğitimi ➡ youtu.be/TQP8jBwnXw4

Penunbra Penunbra <?web Geliştiricisi Kullanıcı
  • Üyelik 10.01.2015
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Developer
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad Ö** K**
  • Mesajlar 378
  • Beğeniler 218 / 117
  • Ticaret 4, (%100)
" Her 10 bloğun 20 tanesi wordpress içerikleri paylaşıyor zaten. " evet paylaşıyor ama bu tip siteler genel paylaşımlar yapıyor. İnsanlar aradıkları ile uyumlu olan sitelerde durma ve gezinme olasılığı daha fazladır. Akabinde zaten keyword bir domain ile diğer genel siteleri rahatlıkla geçerek, çoğunluğun ilk sıradaki siteye girme mantığı ile siteniz tutacaktır. Ama tabi ki sürekli paylaşımlar yapmanız gerekmekte eklenti tanıtımı, kurulumu, tema kurulumu, sorun çözümü vs.

Casus Casus WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 02.09.2015
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek search
  • Konum Gaziantep
  • Ad Soyad M** K**
  • Mesajlar 882
  • Beğeniler 52 / 237
  • Ticaret 4, (%100)
Bence tutar, sonuçta insanlar sorunları olduğu vakit konu açıp yardım isteyecek. Fikir alış-verişi vs derken gayet tutar.
Penunbra

kişi bu mesajı beğendi.

Hostidex Hostidex Innovative solutions Kullanıcı
  • Üyelik 26.02.2017
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Bilişim Görevlisi
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad B** P**
  • Mesajlar 360
  • Beğeniler 139 / 138
  • Ticaret 15, (%100)
Şahsi fikrimizi söylemek gerekirse, yapacağınız projenin içeriğine ve amacına göre tutulma oranı değişiklik gösterebilir.Örneğin herkesin paylaştığı oradan buradan alıntılan hatalar ve çözümlerini paylaşırsanız pek faydalı olacağını sanmıyoruz.Fakat projeniz için kullanımı kolay ve gelişmiş bir web arayüzüyle birlikte wordpress bilgisi ileri seviyede olan kişilerden oluşmuş bir ekip ile anında çözüm üreterek ücretli destek bile sağlasanız projeniz başarılı olacaktır.

Bu zamanda çoğu kullanıcı e-ticaret,blog,haber vb siteler için wordpress tercih etmekte.Bu nedenle de desteğe olan ihtiyaç bir hayli fazla.Wordpress ve bileşenleri hakkında yeterince bilgiye sahipseniz denemekten zarar gelmeyecektir.

faruk16 faruk16 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 07.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Muhasebe
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad Ö** A**
  • Mesajlar 659
  • Beğeniler 324 / 170
  • Ticaret 3, (%100)

Gglog adlı üyeden alıntı

Şuan bir tane varda sorulan sorulara hiç cevap gelmeyen bir site genellikle WordPress in kendi forumu kullanılıyor. WordPress ile uğraşanların çoğuda İngilizce anlıyor

cagman adlı üyeden alıntı

İhtiyaç yok dostum her 10 bloğun 20 tanesi wordpress içerikleri paylaşıyor zaten.

TheMucit adlı üyeden alıntı

tutmaz. ama otomatik sorun giderme sitesi tutar. içine yapay zeka kat.

Penunbra adlı üyeden alıntı

" Her 10 bloğun 20 tanesi wordpress içerikleri paylaşıyor zaten. " evet paylaşıyor ama bu tip siteler genel paylaşımlar yapıyor. İnsanlar aradıkları ile uyumlu olan sitelerde durma ve gezinme olasılığı daha fazladır. Akabinde zaten keyword bir domain ile diğer genel siteleri rahatlıkla geçerek, çoğunluğun ilk sıradaki siteye girme mantığı ile siteniz tutacaktır. Ama tabi ki sürekli paylaşımlar yapmanız gerekmekte eklenti tanıtımı, kurulumu, tema kurulumu, sorun çözümü vs.

Casus adlı üyeden alıntı

Bence tutar, sonuçta insanlar sorunları olduğu vakit konu açıp yardım isteyecek. Fikir alış-verişi vs derken gayet tutar.

Hostibo adlı üyeden alıntı

Şahsi fikrimizi söylemek gerekirse, yapacağınız projenin içeriğine ve amacına göre tutulma oranı değişiklik gösterebilir.Örneğin herkesin paylaştığı oradan buradan alıntılan hatalar ve çözümlerini paylaşırsanız pek faydalı olacağını sanmıyoruz.Fakat projeniz için kullanımı kolay ve gelişmiş bir web arayüzüyle birlikte wordpress bilgisi ileri seviyede olan kişilerden oluşmuş bir ekip ile anında çözüm üreterek ücretli destek bile sağlasanız projeniz başarılı olacaktır.

Bu zamanda çoğu kullanıcı e-ticaret,blog,haber vb siteler için wordpress tercih etmekte.Bu nedenle de desteğe olan ihtiyaç bir hayli fazla.Wordpress ve bileşenleri hakkında yeterince bilgiye sahipseniz denemekten zarar gelmeyecektir.

Yorumlarınız için çok teşekkür ederim. Zaten amacım her sitede olan basit yazılardan yazmak olsaydı bu yeni bir proje olmazdı heralde, bu nedenle o bloglar ile rekabet içinde olmaya hazırım. Kısa sürede geniş kapsamlı bir wordpress kaynağı kurmayı amaçlıyor olacağım.

Tabi önümde alt yapıyı sağlam oluşturmam için ciddi bir süreç olacaktır.
cuneytsonmez Penunbra

kişi bu mesajı beğendi.

TuayPortal TuayPortal Sms Onayı Gerekli Telefon Onaysız
  • Üyelik 31.12.2016
  • Yaş/Cinsiyet 36 / K
  • Meslek Belli Olacak
  • Konum Aydın
  • Ad Soyad A** T**
  • Mesajlar 218
  • Beğeniler 27 / 33
  • Ticaret 1, (%100)
Üstadım bencede tutar benim şahsi fikrim ve düşüncemi ifade edeyim, zamanında ben bu site işlerine forum ile başlamıştım hani kör cahil biçimde gerçi hani halada yarı cahil sayılırım o ayrıda :) smf.gen.tr vardı 2006 2007 yıllarında yönetileri öyle ilgili öyle cana yakındı öyle sorun çözen ilgi alaka gösteren insanlardıki bana bu işleri sevdirmişti, aslında tutup tutmamasının formülü burda adamlar o zaman kendileri eklenti yazıyorlardı yazdıkları eklentileri şuan bile bulamazsınız, kısacası insanlara faydalı olabilecek işler yapar iseniz wp konusunda çalınacak tek kapı siz olursunuz diğerlerine kimse uğramaz.
faruk16 Yeninesil44

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al