caddebodrum adlı üyeden alıntı

Beslenme + Uyuma + Spor

Şahsen 10 dakika az vucut bile 45 dakika sonra yağ yakmayı bırakıp kaslara yüklendiğinden futbol 45 dakka arayla oluyormuş bana biri sölemişti ne kadar doğru bilmiyorum ama ben

max 45 dakka yürüme 45 dakika bisiklet
karbonhidrattan uzak durdum
ve mekik yardırdım deli gibi 5000 adetlere çıktım sabah ve akşam toplamda 10 bin ama çok sıkıcıydı dayandım
2 ayda 95 kilodan göbek möbek bişi kalmadı kilon yoksa zaten çok aşırı kardiyo gereksiz anca formunu koru

he bide çok kilo kaldırmak kas yapmıyor az kilo çok set yap vucut hatları çıkar şekillenirsin


Çok sağolun hocam ben kilo alabilen bi insan değilim işte ondan dolayı hoca 10dk senin için yeterli dedi bundan dolayı 10 dk yapıyorum ve dediğiniz gibi hafif kilolarla çok set yapmayı yapıyorum.Tekrardan çok sağolun ilginiz için sadece merak ettiğim için acaba ne zaman farkederim değişimi diye bundan dolayı hocanın verdiği besin programına gittiğim günden beri uyuyorum.

Ahmet adlı üyeden alıntı

3 Ay içinde sonucu göreceksin sözleri falan hep hikaye. Spor yapmak vücut geliştirmenin sadece %40'ıdır. İyi bir beslenme olmadığı sürece o %40'ı da göremezsin. Tam 6 ayımı verdim salonlara, yapılabilecek çoğu programı yaptım, inan bana göğüs pressde 95 tekrar yaptığım gün oldu ama gelişim 6 ayda sadece %2-3 arasında kaldı. Bu değişimi de karbonhidrat ve protein tozuyla ancak yakalayabildim. Onları kullanmasam bu kadarı da olmayacaktı.
Şimdi ki heyecanını anlıyorum ama çok fazla umut etme, ay sonu ölçümlerin yapıldığında vücudun aynı çıkarsa büyük hayal kırıklığı yaşarsın. Kendi deneyimlerim ve etrafımda ki sporculardan izlediğim deneyimler sonucunda şunu söyleyebilirim; spor bir ay, 3 ay, 6 aylık bir şey değil. Çok iyi vücuda sahip olmanın tek yolu çok iyi beslenip yıllarca spor yapmaktır. Eğer bu işe verecek iyi bir beslenme bütçen ve yılların yoksa çok fazla heveslenme. Yine devam et, sağlıklı olursun ama içinde o büyük umutlar, beklentiler olmasın.


Hocam naptın :D içimdeki umutları yok etme :D


olympos06 adlı üyeden alıntı

spor bilimleri okuyorum pm atarsan yardımcı olmaya calısırım şimdi uyumalıyım o yüzden okuyamadım iyi geceler


Çok sağolasın özelden yazıcam :)

glockmae adlı üyeden alıntı

Bunu hocaya sormaya çekindin mi, o yüzden mi bize sordun merak ettim. Konu hakkımda bilgim yok :D


ya sordumda işte tek ben yokum sonuçta ilgilenemedi fazla :D bide emin olmak için sadece öyle tek yoldan gitmek olmaz diyip araştırmalar yaparak burayada sormak istedim sizlere yani :)