serkanbora
Oculus niye tercih ettiniz bilmiyorum destekli oyunlar konusunda Oculus bin oyun vaat ederken HTC, 2 bin oyun vaat ediyor bunun dışında Oculusa kulaklık almışsınız tabi aldıysanız hayatımda gördüğüm en saçma şeylerden biri onlarca kişi gelicek kulak içi kulaklık mı kullanacak sizin oyun odanıza girmezdim bile hijyen açısından düşündünüz mü bunu geçtim kalite olarak düşündünüz mü 3 boyutlu 7.1 surround dolby kablosuz kulaklık sistemi alabilirdiniz ki ses deneyimini en üst düzeyde tutardı
5 bin tl dediniz ki ne kadar ödediniz bilmiyorum bu işin bilgisayar kısmı var o kısmında mı 5 bin tl yoksa o kısmında değil mi bilmiyorum ama en iyi grafik ayarla da en gerçekçi deneyimi vermek var bunun içinde iyi bir pc toplamak gerekiyor buda para demek bide bu sistemi kullanmak için minimum gereken sistem var vereceğiniz kaliteye göre size kalmış
yine 5 bin tl ye oyunlar dahil mi fikrim yok ama herkesin zevki farklıdır bu yüzden birden fazla oyun almanız gerekli onlarıda steam üzerinden temin edebilirsiniz