lostyazilim

hurriyetkadin.com çekiliş ve site hk

5 Mesajlar 945 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

oceanspirit oceanspirit WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 25.05.2017
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Meslek Amatör
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad G** G**
  • Mesajlar 62
  • Beğeniler 9 / 18
  • Ticaret 5, (%100)
İyi akşamlar arkadaşlar.

Bugüne kadar amatör olarak ilgilendiğim hurriyetkadin com sitesi hakkında düşüncelerinizi almak istiyorum.

Site scriptini lisanlı aldım. İçerisindeki makaleleri de wmaracı da makale satışı yapan arkadaşlardan alarak siteyi güncel tutmaya çalışıyorum. Site hitini daha da artırabilmek adına yine wmaracı'da gördüğüm bir ilgi stratejisini burada uygulayarak siteme hit çekmeyi ve sitedeki yorumları çoğaltmayı hedefliyorum.

ÇEKİLİŞ HAKKINDA

Siteye girip her konu için en az 1 yorum yapılması ve ayrı ayrı 10 makaleye yapılan toplam 10 yoruma 1 çekiliş hakkı verilecektir. 2. çekiliş hakkı için aynı 10 makaleye yine toplam 10 yorum yapılabilir. Ve katları için aynı şey uygulanarak çekilişe katılma hakkı elde edilebilir.
Çekiliş wmaracı çekiliş aracı ile ağustos ayı sonunda bayramda yapılacaktır. Ağustos ayı sonunda en az 1000 yorum olmaz ise toplam yorum sayısı 1000 e ulaştığı an çekiliş yapılacaktır. 10 yorum yapan arkadaş ya wmaracı'dan yada siteden çıkmadan iletişim sayfasından bana bildiri ise listeye ekleyebileyim.

Ek çekiliş hakkı : https://twitter.com/hurriyet_kadin ı takip edip en az 1 link paylaşan arkadaşa +2 çekiliş hakkı verilecektir.

Çekiliş sonucu vermeyi planladığım tutar 50 ₺ dir. Umarım çekilişe katılacak arkadaşlar için uygundur.
Eğer ağustos ayı sonunda yorum sayısı +5000 e ulaşır ise eylül ayında 75 ₺ ( 50 ve 25 olmak üzere 2 kişiye ), eylül ayında yorum sayısı +10000 olur ise 125₺ (50 25 25 25 olmak üzere 4 kişiye ) çekiliş ile hediye dağıtılacaktır. Aynı kişi aynı ay içinde sadece 1 ödül kazanabilir.Bir sonraki ay için yine yorum yapmanız gerekmektedir. Bir önceki ay yorum yapan arkadaşlara yorum sayısına göre + çekiliş hakları verilecektir.

Daha detaylı bilgi almak ve soru sormak isteyen arkadaşlar pm atabilirler.

Konu yanlış yere açıldı ise taşınmasını rica ederim.
Konuda herhangi bir uygunsuzluk var ise silinmesini rica ederim.

wmaraci
reklam

haber58 haber58 Doğruluk dost kapısı Kullanıcı
  • Üyelik 10.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 54 / E
  • Meslek Serbest
  • Konum Bitlis
  • Ad Soyad Ö** D**
  • Mesajlar 1771
  • Beğeniler 424 / 491
  • Ticaret 47, (%100)
Başarılar dilerim, domain ve site tasarımı çok hoş. Sosyal medya sayfan iyi değil sadece ... Bu site gerçekden tutar.
oceanspirit

kişi bu mesajı beğendi.

NETFLIX GURUBUMUZA HEMEN ORTAK OLMAK İÇİN TIKLAYIN

• Üyelik 25.05.2017
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Meslek Amatör
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad G** G**
  • Mesajlar 62
  • Beğeniler 9 / 18
  • Ticaret 5, (%100)

haber58 adlı üyeden alıntı

Başarılar dilerim, domain ve site tasarımı çok hoş. Sosyal medya sayfan iyi değil sadece ... Bu site gerçekden tutar.

Teşekkür ederim. Sosyal medya için bir öneriniz var ise değerlendirebilirim :)

Kaplan Kaplan ahmetkaplan.net Kullanıcı
  • Üyelik 26.05.2012
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek User Interface Designer
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** K**
  • Mesajlar 1084
  • Beğeniler 304 / 530
  • Ticaret 4, (%100)
Merhabalar, domain güzel. Kitle çeker.

Ama lütfen bu diyeceklerimi konunuzu sabote yada kötüleme olarak görmeyin. Öncelik olarak kesinlikle bir logo çalışması yaptırmanız gerektiğini düşünüyorum.

Akabinde isme ve logoya uygun daha sade ve yormayan bir tema seçerseniz eğer daha başarılı bir yol izlemiş olursunuz. Bunu söylememde ki amaç şudur ki, temanız kötü değil. Fakat, ismi taşımıyor diyebilirim. Daha sade (kurumsal yada resmi) bir tema ile daha çok başarılı olacağınızı düşünüyorum.

Son olarak, içerik düzenine dikkat etmenizi öneririm. Evet, "Kadın" kelimesi geniş bir içerik bir içerik hacmi sunuyor olabilir ama seçim ve yazım yaparken kategori ve makale ağırlıklarınızı ona göre düzenlemeniz sizin faydanıza olacaktır.

Ek olarak; bir de tabi ki sosyal medya hesaplarının düzeni. Malum, çağımızda sosyal medyanın önemini hepimiz biliyoruz.

Ama hepsinden öte bir logo çalışması ile yola çıkmanızı öneririm.

İyi çalışmalar, bu yolda başarıla dilerim.
oceanspirit

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 25.05.2017
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Meslek Amatör
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad G** G**
  • Mesajlar 62
  • Beğeniler 9 / 18
  • Ticaret 5, (%100)

Kaplan adlı üyeden alıntı

Merhabalar, domain güzel. Kitle çeker.

Ama lütfen bu diyeceklerimi konunuzu sabote yada kötüleme olarak görmeyin. Öncelik olarak kesinlikle bir logo çalışması yaptırmanız gerektiğini düşünüyorum.

Akabinde isme ve logoya uygun daha sade ve yormayan bir tema seçerseniz eğer daha başarılı bir yol izlemiş olursunuz. Bunu söylememde ki amaç şudur ki, temanız kötü değil. Fakat, ismi taşımıyor diyebilirim. Daha sade (kurumsal yada resmi) bir tema ile daha çok başarılı olacağınızı düşünüyorum.

Son olarak, içerik düzenine dikkat etmenizi öneririm. Evet, "Kadın" kelimesi geniş bir içerik bir içerik hacmi sunuyor olabilir ama seçim ve yazım yaparken kategori ve makale ağırlıklarınızı ona göre düzenlemeniz sizin faydanıza olacaktır.

Ek olarak; bir de tabi ki sosyal medya hesaplarının düzeni. Malum, çağımızda sosyal medyanın önemini hepimiz biliyoruz.

Ama hepsinden öte bir logo çalışması ile yola çıkmanızı öneririm.

İyi çalışmalar, bu yolda başarıla dilerim.

Düşünceleriniz için çok teşekkür ederim. Haklısınız logo yaptırmalıyım. Şuan için site ile amatör olarak ilgilenmekteyim. Allah izin verir ise seneye bu aylarda dediğiniz gibi daha sade bir tema için ya da profesyonel bir tema için gerekli kaynağı ayırmayı planlıyorum. Eğer önerebileceğiniz bir tema var ise ve uygun fiyatlı ise incelemek isterim. Makale olarak dediğiniz gibi bir sonraki alımları ( ya da kendim yazar isem ) kadın kelimesini ağırlıklı olarak tercih edeceğim. İlginiz ve değerli yorumunuz için teşekkür ederim.
Kaplan

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
Konuyu toplam 2 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 2 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al