Fikiriscisi adlı üyeden alıntı

Takipçilerin insan olduğunu varsayarak cevaplamak burada çok daha önemli, bir mizah sayfası var elinizde, yer yer videoların yer yer fotoğrafların paylaşıldığı bir alan.

Takipçi reklam ile beraber takip etti, bir haftada o kadar çok takip ettiği sayfa var ki muhtemelen az paylaşımla sizi haftada 1 defa gördü, takipçi programına girdi ve sizi hatırlıyamadı, sildi.

Bu başa gelebilecek olası senaryolardan biri. Aktif paylaşım dakika başından çok, gündemi yakalamakla alakalı tabi konusuna göre değişir daha ağır başlı bir sayfada 2-3 saatte bir akşam üzeri paylaşımın fazla gelmesi de bir seçenektir. Yine dediğim gibi takipçiyi test etmek burada sana çok yardımcı olacaktır.

Sonuçları benimle de paylaşırsanız çok mutlu olurum, ciddi mana da bir şeyleri test etmek bu gibi alanlarda maddiyata dayanıyor. Ancak konuda bir arkadaşında dediği gibi ticari işletmeler gibi düşünmek gerek bu tip işleri.

Yatırım yaparak, yavaş yavaş kazanmayı hedeflemek gerekiyor. Tabi bunun içinde hayali büyük paraları düşünmeden ve yüksek meblağda paraları bilinçsizce kullanmamaya da özen gösterilmeli.

Anladım benim bu alanda denemeyi yapmam için en az 1-2 aylık bir süreye ihtiyacım bulunuyor Yeni iş ve şehir değişikliği gibi başımda oldukça yoğun bir dönem bulunuyor. Ancak başladığım zaman sonuçların hangi yönde olduğu ve istatistiksel bilgilerin neler olduğunu buradan paylaşacağım.

Yaptığınız yönlendirmeler ve bilgi verdiğiniz tecrübeleriniz için teşekkür ediyorum.