-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** C**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Arkadaslar merhaba uzun suredir bir Oyun oynuyorum (Goddes) oynadigim oyunda mobil odeme yaparim hep . 1 ay once Google hesabim Youtube Telif ve ihtaylrlar yuzunden kapandi. Oyunda odeme yapmaya devam etmek icin hesap olusturdum Mobil odeme yapamiyorum . İninial kart aldim onunlada yapamadim ayni sorun. Hata "İsleminizi suanda gerceklestiremiyoruz.Lutfen daha sonra Tekrar deneyin" seklinde. Oyunda Google play disinda dis odeme olarak (Boku-yandex payments-MVLpoints-PAYPAL ) duanlik boku yu kullaniyorum fakat boku asiri derecede komisyonlari var normalde 15 TL OLAN oyun ici maden Boku ile 45 tl . Paypal TR den kalktigindan beri dogru duzgun islem yapilmiyor . ulkeyi TONGA yaparak bir hesap olusturup bi odeme yaptim fakat o hesapta Limited yedi TR kart oldugu icin acmiyorlarda kisacasi suan paypal yapamadim. Bu sorunu yasayan daha once birileri mutlaka vardir sorunun cozumunu bilen onerisi olan arkadaslar yazarsa sevinirim.
Not: Google payments e bir destek talebi olusturdum.Gelen cevapta Google Payments bildirimi yaptigim icin tesekkur ettilet ve sorunu duzeltmeyecekleri i nedenini de ozel oldugunu bunu tartidmayacaklarini bildirdiler ve ilerdeki hesaplarda ayni problemle karsilasabilecegimi yaziyor ben bunlara ne yaptimda bana cektiriyorlar anlamis degilim.
Link
WM Aracı
Kimlik Onayı
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Seo Danışmanı
-
-
Ad Soyad
H** A**
-
-
-
Ticaret
46, (%100)
piyasada okadar ücretsiz oyun var hocam niye paralı oyun oynuyorsun yazık parana
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Error / %&
-
-
Ad Soyad
F** Ö**
-
-
-
Ticaret
119, (%100)
İp'n kara listeye alınmıştır. Oynadığın oyunu başka telfonda aç eger google play hizmetleri ile aynı oyunu açabileceksen bir de başka bir telefonda ödemeyi dene.. Oyun adı nedir ?
1 kişi bu mesajı beğendi.
* Hiçbir şeye ihtiyacımız yok, yalnız bir şeye ihtiyacımız vardır; çalışkan olmak!
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Error / %&
-
-
Ad Soyad
F** Ö**
-
-
-
Ticaret
119, (%100)
İp den kastım her telefonun bir imei varya ondan bahsettim..
* Hiçbir şeye ihtiyacımız yok, yalnız bir şeye ihtiyacımız vardır; çalışkan olmak!
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
VPN ile satın almayı denediniz mi hocam? veyahut bilgisayara bluestack kurup dener misiniz?