-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
.
-
-
Ad Soyad
H** U**
-
-
-
Ticaret
19, (%95)
Merhabalar 1.65 boyundayım 170 veya 175 boyunda olmak istiyorum yaşım 19 acaba uzama imkanım var mı en azından 5 cm kadar daha ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Erkeklerde 20 diye biliyorum. Bazen istisnalar olabiliyor ama genel olarak 20 yaşına kadar uzama dönemi erkeklerde
İstisna durum ise dedem örnek olabilir 25 yaşında boyu uzamaya başlamış 25 cm kadar boy atmış ortalama babamda benzer şekilde bendede aynısı olurmu bilmiyorum inşallah olur. benim yaş 23 170 cm boy 2 yıl sonra görecez
http://muslumbaser.com/
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
.
-
-
Ad Soyad
H** U**
-
-
-
Ticaret
19, (%95)
Peki yapabileceğim bir şey var mı 5-10 cm daha uzayabilmek için egzersizdir yada başka bir şey ?
32095
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
bu olay biraz hormon biraz genetik biraz kalsiyum ve Spor olayı ile olacak bir şey zamanında süt peynir yoğurt gibi ürünlerin tüketilmesinin yanı sıra basketbol gibi sıçramaya veya sarkmaya yönelik spor ile yapılır genetik olarak yoksa zaten boşuna uğraş annenizin babanızın boyu toplanır ikiye bölünür +5 eklenerek ulaşacağınız en fazla boyu öğrenirsiniz hormonal olucak olursa bazı insanlarda büyüme hormonu az çalışır hormon tedavisi verilir ama boyunuz zaten normal size vermezler zaten hormon olayı zor bi alan bunun dışında ameliyat ile boy uzatma yapılabilir oda kötü geçerse sakat kalma ihtimaliniz var kısacası boyunuzun 175 olması artık imkansız erkeklerin uzama yaşı maks 24 tür kimisi 20 de son bulur kimisi 24 te
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
ögrenci
-
-
Ad Soyad
K** Y**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
19 yaşındam bellidir 183 boydayım uzama olmadı. Gerekte yok bence Standart bir boy.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Hocam gidin doktora sorun kemiginize filan bakiyolar arkadasi goturduk kemikleriniz kapanmis max 1 2 cm artar dedi
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Yazılım Mühendisi
-
-
Ad Soyad
F** A**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
18 yasımdan beri 1.90 ım. Değişmedi sonra hiç. Basketbol ve yüzme çok etkisi var. Bol bol güneş alın, yazları eve kapanmayın hep dısarlarda olun. Güneşlenip yüzün. Uyku saatleri önemli gece oturup gündüz uyursanız uzamayı önlüyor. Gün ışığından faydalanıp d vitamini alın. Ayrıca yoğurt süt bol bol tüketin.
Uzana durmuşsa bile bu aktviteler ile birkaç cm daha kazanabilirsiniz belki.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
@Back-End Developer.
-
-
Ad Soyad
R** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Uyku dengesinin bozulması sürekli oturmak sportif faliyetlerde azalma ve sağlıksız beslenme ve ilişkiler boyun uzamasını ters yönde etkiliyor.
Arkadaşların dediği gibi Yazın kesinlikle evde durmayın Basketbol , Yüzme (özellikle) beslenme konusunda düzenli bir atıştırmalıklarınız olsun süt ve bal , badem , cevuz bunlar kanıtlanmış şeyler
Haftada 2-3 mutlaka yüzün , haftada 5-6 kere uzun süreli basketbol maclarınız olsun ve düzenli bir uyku ve beslenmeniz mutlaka olsun.
Tavsiye etmiyorum ama kemiklere bir oparasyon ile ek olarak 3-6 cm arası uzatma yapabiliyorlar ama felç riski %50 ama bunu yaptıktan sonra bahsettiğimiz yüzme koşma basketboll gibi şeyler hayatınız boyunca tam manası ile yapamaya bilirsiniz.
Tavsiyem fazla kafanıza takmamanız ve yüzme beslenme ve basketbola ilgi göstermeniz zamanla fark hissedilir ama hiç bir zaman aklınıza takmayın veya uzadım uzamadım demeyin. Butür düşünceler hayatınızdaki başarılara veya çalışmalara engel olmasın :)
haber58
Doğruluk dost kapısı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
54 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
Ö** D**
-
-
-
Ticaret
47, (%100)
Boy uzamasının kesin bir şekilde yaşla bağlantısı yok ise de 25 yaşından sonra oldukça azalacağını uzmanlar dile getiriyor. Yüzmeninde boy uzamasını tetikleyici etkisini herkes bilir ...
NETFLIX GURUBUMUZA HEMEN ORTAK OLMAK İÇİN TIKLAYIN