Dolandırılıyor muyum ? Böyle birşey olabilir mi ? |
29 Mesajlar | 5.265 Okunma |
İlk öncelikle geçmiş olsun,
Bu tarz sistemler genellikle birçok kişinin başına gelebiliyor. İlk söylemek istediğim sorununuzu çözecek tek kişi PayTR olacaktır çünkü bütün yaptığınız işlem kayıtları onlarda bulunacaktır. 3D SECURİTY logunuz, BeyazDC CALLBACK logunuz ve benzeri önemli işlem loglarınızdan yola çıkarak sorunuzu çözecektirler.
Benim başıma gelen olayı baş kahramanı ENPARA'ydı. Parayı gönderen de ENPARA kullanıyordu.
Olayımız, gönderen kişiyi parayı gönderiyor ve hesabından düşüyor ( dekont ve işlem numarası mevcut ) fakat para benim hesabımda gözükmüyor :confused: müşteri hizmetlerini aradığımda paranın hesabımda olduğunu söylüyor fakat işlem geçmişinde para gözükmüyor :eek::eek: en son yaptığım harcama dekontundan yola çıkarak hesapladım ve hesabımda fazladan para vardı, fazla para diyorum çünkü işlem geçmişlerinde paranın yatırıldığına dair bir bilgi yok :cool:
Müşteri hizmetleri ile 2 saatlik akşam telefonlaşmasından sonra sorunu bir şekilde çözdük. Umursamadığımız işlem geçmişi bile bazen çok çok işe yarıyor ;)