İnan her mesleğin kendine göre zorlukları var. Hiç bir meslek öyle kolay bir şekilde kazanç sağlamıyor. Alım satım işinde bile dolandırılma ihtimalin var.
Ben senin yerinde olsam problemi biraz da kendimde arardım. Biraz işin kolayına kaçıyormuşsun gibi geldi bana.
Eğer websiten tutmadıysa bir şeyleri yanlış yapıyorsun demektir.
Makalelerin satmadıysa düzgün yazmamışsın demektir ki gönderdiğin postları inceledim, pek çoğunda yazım yanlışları ve anlam bozuklukları var. Bunları düzeltmeyi denedin mi?
Ygs, lys demişsin, günde kaç saat ders çalıştın? Kaç soru çözdün? Aylarca odasından çıkmadan ders çalışıp günde 2 veya 3 bin soru çözen çocuklar var. Senin onların önüne geçebileceğin bir emeğin, bir artın oldu mu?
Sonuç olarak; emek harcamadan hiçbir şey elde edemezsin. Eğer yukarıda saydığım kafadaysan bence çiftçiliğe devam et. Çünkü bence en az emek isteyen meslek o gibi duruyor. Kafanı çalıştırmaya gerek yok, bedenin çalışsın yeter. Nasılsa gerisini toprak hallediyor.
Benim fikrim; şu anda ergenliğinin Lohusa dönemindesin. Yazık ki eğitim sistemimiz gençleri bu dengesiz ruh hallerinde gelecekleri için bir seçim yapmaya zorluyor. Sonuç olarak karar senin, hayat senin.
Lütfen söylediklerimi ters ya da negatif olarak algılama. Seni tanımam etmem ama sende gördüklerim bunlar. Gelişmeleri bildir. Belki bir çözüm buluruz.