Kotil
Son oynayışlar..
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Ögrenci / Yazar / Editör
-
-
Ad Soyad
T** K**
-
-
-
Ticaret
90, (%99)
Bendede ayni problemler var. Bazen aklina gelir alkol sigarayla biraz kafam rahatlar belki denersin hic deneme icince kafan guzellesir hayatin degil. Eger oyle olsaydi o kadar cok insan tanidim hepsi icerdi. Icince de bisi degismiyor ya sadece kafan hafif rahatliyor. Oda bir iki gunluk. Ben 8 yildir ugrasim web alemiyle oyun hesap satisi makale herseyi denedim site falan noldu yapamadim kaldiramadim en iyisi sevdigin isi yapican ilk sevdigin isi ogreniceksin bulacaksin sonra o meslegi ogren sonra zaten yolun aciliyor. Banada sen nasil adam olucaksin diyorlar benimde zoruma gidiyor ama bir sey yapilmiyor. Su hayata yeniden gelecek olsaydim Okumayacagimi biliyor olsaydim 8.sinifta birakir meslek ogrenirdim liseyide disaridan verirdim olur biterdi. Velhasil kelam makale yazmakta kolay hepsi kolay ancak emin ol onun stresi cok kotu musteriyle bi terse geldinmi sikinti basina bir agri girer kramp gibi keyfin kacar o yuzden para biriktirip sanala girmek gerek bana gore tabi sanaldada herseye para yatirilmaz orasi ayri bi muamma. He biktim yoruldum artik diyorsan intihar falan geciyorsa aklindan intihar edince onun cezasi daha agir burdaki acilar yaninda hafif kalir. Ama baya iyi yazmisim eger aklina takilan birsey olursa pmden de ulasabilirsin.