slmmrb12 adlı üyeden alıntı

Bunu çok yakın bir arkadaşım yaptı hocam. Ofis açmadı başkasının adına kdv farkını ödeyerek fatura kesti. Yazılım ve barındırmaya 1.500 falan ödedi hocam işi istediği gibi gitmdi kapattı

Neden kapattığını öğrenebilir miyim hocam?

seoisleri adlı üyeden alıntı

Olabilir hocam küçük kasabalarda oldukça ilgi uyandıran bir konu aslında. Bir araçile 3 tane bayanla komisyonlu bir şekilde çalışır isen dükkan dükkan gezerek satış işlemlerini yaptırabilirsiniz. Bir yakın abim edirne merkez de bu işi yapıyordu güzel de kazandığını biliyorum hatta ofisi de vardı. Olumsuz yönleri elbette olacaktır. Bir işi sahiplenmeyle benimsemeyle başlar kazançlar ilk etapta tabiki kazancın olmayacak tek olacaksın ama hedefinden sapmadan devam etmeni tavsiye ederim.

Hakkında hayırlısını dilerim. Maliyet konusunda da başlangıç olurum minimal tutmanı ilerleyen zamanlarda seviyeni yükseltmeni tavsiye ederim.

Yerel bölgeye bakcam hocam, yani bir kaç ay ofissiz tek başıma arkadaşlarımla yaparım, her türlü tüm dükkanları gezer ilan eklemelerini sağlarım. Maliyeti ne olacak işte bana o sıkıntım var :) Şimdi normal bir hosting sunucusu alsam taşımaz siteyi en fazla 1 ay dayanır büyük bir şey almam gerekecek. Balıkesir de zaten öğrenciler geliyor, ev arıyorlar gelmeden önce (mobil uygulamam da olacak) siteme girip istediği evi bulabilirler aslında :)