Merhaba arkadaşlar, son zamanlarda kafamı iyice kurcalamasından dolayı ve önümde hep bir engel olarak duran "Askerlik" problemini ortadan kaldırmayı seçtim. Bir anda kafama esti ve direk askeriyede buldum kendimi. Ya alırlar, ya çürük verirler düşüncesindeyim. Her iki seçeneğe de hazırladım kendimi. Henüz 2-3 yaşındayken geçirdiğim "kabakulak" yan etki yaparak sağ kulağımı tamamen kaybetmeme neden oldu. Sesli ortamlarda yani dışarıda benim için büyük problem oldu bugüne kadar. Her neyse, yaklaşık 1 haftadır araştırıyorum ve işitme kaybı durumlarında büyük çoğunlukla "Askerliğe elverişli değildir" yani çürük raporu veriyorlarmış. Sayısız forumu gezdim, sayısız konu ve mesaj okudum. Ancak okuduğum bilgilerin birçoğu 2008-2013 tarihlerine ait.
Size yöneltmek istediğim soru;
Bu konu hakkında bilgisi olan veya yakın zamanda çevresindeki birinin bu neden yüzünden askere alınmadığını duydunuz, gördünüz mü?
DİPNOT: Merak eden arkadaşlar için zorlu bir koşuşturma sonrası "Askerliğe Elverişli Değildir" yani MUAFİYET almış bulunmaktayım.