anilgzl adlı üyeden alıntı

Ben önlisans mezunuyum. Geçen sene DGS ile tercih yapmayı denedim ancak istediğim bölümü tutturamadım bende açıkta kalmamak amacıyla açıköğretim yazdım. 3. sınıftan devam ediyorum, DGS ile kayıt olduğumdan dolayı muaf oldum bir çok dersten.
Bu senede DGS'ye girdim ancak bir umudum olmadığından yine bu sene girdiğim YGS ile tercih yaptım ve tutturdum. Sıfırdanda olsa 4 sene bir daha okuyacağım. Kaybım olacak ancak DGS ile bir yere yerleşmek biraz zor hale geldi.

Eğer gerçekten kendine güveniyorsan ve önlisans sürecinde DGS'ye zaman ayırır test çözerim diyorsan DGS ile 2 seneliğe tamamlamayı kesinlikle dene. 2+2 yapabilirsin yani. DGS'nin yarısı sözel yarısı sayısal. Ben lisede ve üniversitede hiç sayısal ders görmediğimden bir şey yapamadım sınavda. Sadece sözelde yetmiyor maalesef.

Benim kendi elektronik iş yerim var ondan dolay vaktim epey var sadece iş yerinde ben yokum benle birlikte kardeşlerim de var 4 kişiyiz önümde 2,5 yıl var o süre içinde hem kardeşlerim yetişir hem de ben matematikten o sene için de çok çok iyi bir temel yaparım. yorum için teşekkürler hocam, sonuçlar açıklandığında yazarsanız sevinirim.

Insecta adlı üyeden alıntı

benim bölümümde matematikten alıyor ve dgs puanları daha açıklanmadı bende sana sene kaybet demiyorum ancak dgs'ye fazla güvenmemeni söylüyorum bu 2.5 sene gibi bir sürede okurken hemde düzgün bir çalışma programıyla ilerlersen ygs veya lysyi de kazanabilirsin sadece dgsnin eline kalma diye diyorum

haklısınız hocam bakalım zaman her şey gösterecek

Ranay adlı üyeden alıntı

dgs daha kolay olabilir + Ön lisans bölümünden mezuniyetini de elde etmiş olursun

Evet hocam bende böyle düşünüyorum 2,5 yıl da matematik çok iyi temel oluşur hemde benim vaktim ebey var.