-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
İmam Hatip
-
-
Ad Soyad
C** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Değerli arkadaşlarım sitemde bugüne kadar kopyala yapıştır.özelliğine hep izin verim.hiç böyle birşey için uğraşmadım.Makale ve yazılarım özgün.Ama şuanda bir wp_quiz eklentisi ile çıkmış soruları yayınladım.Özellikle arapça kelimeleri tek tek siteye ekledim.rakip sitede arapça kelimeleri cıkmış sorularda alırken pdf de resım seklınde oldugu icin kopyalayıp ekleyememiş . benim sitemden kolayca alabilir sizce sayfaya kilit koymalımıyım wp_ quiz modülündeki testleri haber olarak yayınladım.Google ye indeks konusunda etki yaparmı aynı zamanda
http://dhbt.blogspot.com.tr Deneme
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Programcı
-
-
Ad Soyad
A** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Kopylama koruması çok rahat aşılabiliyor. En basiti javascripti devre dışı bıtakıyorsun yazıya erişiyorsun. Rakip içeriklerinizi çalıyorsa google a şikayet edin.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Dijital Reklam Uzmanı
-
-
Ad Soyad
Ç** K**
-
-
-
Ticaret
68, (%100)
Koymanızı tavsiye etmem çünkü eğer içerikleriniz rakibinizden önce index alıyorsa çok sağlam link inşaası olmadığı sürece sizi geçemez.
Ek olarak yasak koyarsanız bile yasağı aşmanın çok kolay yolları var, azıcık bilgisi olan birisi bile çok rahat aşabilir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
İmam Hatip
-
-
Ad Soyad
C** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
ProSeller adlı üyeden alıntı
Koymanızı tavsiye etmem çünkü eğer içerikleriniz rakibinizden önce index alıyorsa çok sağlam link inşaası olmadığı sürece sizi geçemez.
Ek olarak yasak koyarsanız bile yasağı aşmanın çok kolay yolları var, azıcık bilgisi olan birisi bile çok rahat aşabilir.
hocam tek tek arapça kelimeleri koydum zahmet olmasa buyursun alsın.kişinin kendi sitesini geziyorum.ama bir tek kelime bile almıyorum. karşı tarafın sitesi benim sitem kadar içeriğe sahip değil ama benden aramalarda yukarda cıkıyor . anlam veremiyorum.
erden89 adlı üyeden alıntı
Kopylama koruması çok rahat aşılabiliyor. En basiti javascripti devre dışı bıtakıyorsun yazıya erişiyorsun. Rakip içeriklerinizi çalıyorsa google a şikayet edin.
googleye şikayet konusunda işlem yapmadım malum benim önce indexlenen yazılarımı aldığında sorun olmayacak herkes istifade edebilir.bu konuda kısıtlama yapmak istemiyorum bazen gördüğümde yazımı calmıstan ziyade ne güzel demek ki yazdıgım makaleleri insanlar tarafından okunup begeniyor hissi güzel sadece test sayfalarında düşünüyorum bu konuyu.
65116
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
9, (%89)
wordpress için WP Content Copy Protection (RSPublishing in geliştirdiği) kullanmanızı tavsiye ederim.. sağ tıklama ve kısayoltuşları dahil tüm tarayıcılarda engelleme yapar..
iyi forumlar
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
A** Y**
-
-
-
Ticaret
34, (%97)
Hocam yazdır diyince her şey çok rahat bir şekilde kopyalanabiliyor
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
İmam Hatip
-
-
Ad Soyad
C** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
haklısınız hocam
Güven adlı üyeden alıntı
wordpress için WP Content Copy Protection (RSPublishing in geliştirdiği) kullanmanızı tavsiye ederim.. sağ tıklama ve kısayoltuşları dahil tüm tarayıcılarda engelleme yapar..
iyi forumlar
eyvallah hocam deneyeceğim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
50 / E
-
Meslek
Barmen
-
-
Ad Soyad
T** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
htmledit.squarefree.com sitesini kullanarak da alabilir kopyaları... Kopyalanacak siteyi açtığınızda F12 tuşuna basıyorsunuz. Yukarıdaki elements sekmesine tıklayıp body kısmına sağ tıklıyorsunuz. copy/copyouterHTML deyip adresteki siteye yapıştırınca eklentilerin ve yasaklamanın bir önemi kalmıyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
İmam Hatip
-
-
Ad Soyad
C** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
kozmikG adlı üyeden alıntı
htmledit.squarefree.com sitesini kullanarak da alabilir kopyaları... Kopyalanacak siteyi açtığınızda F12 tuşuna basıyorsunuz. Yukarıdaki elements sekmesine tıklayıp body kısmına sağ tıklıyorsunuz. copy/copyouterHTML deyip adresteki siteye yapıştırınca eklentilerin ve yasaklamanın bir önemi kalmıyor.
eyvallah hocam yapıcak bırsey yok anladıgım kadarı ıle ne yapalım alan asın artık :'( takiltleri asıllarını yüceltir diyelim biz de ....