ProSeller adlı üyeden alıntı

Koymanızı tavsiye etmem çünkü eğer içerikleriniz rakibinizden önce index alıyorsa çok sağlam link inşaası olmadığı sürece sizi geçemez.

Ek olarak yasak koyarsanız bile yasağı aşmanın çok kolay yolları var, azıcık bilgisi olan birisi bile çok rahat aşabilir.

hocam tek tek arapça kelimeleri koydum zahmet olmasa buyursun alsın.kişinin kendi sitesini geziyorum.ama bir tek kelime bile almıyorum. karşı tarafın sitesi benim sitem kadar içeriğe sahip değil ama benden aramalarda yukarda cıkıyor . anlam veremiyorum.

erden89 adlı üyeden alıntı

Kopylama koruması çok rahat aşılabiliyor. En basiti javascripti devre dışı bıtakıyorsun yazıya erişiyorsun. Rakip içeriklerinizi çalıyorsa google a şikayet edin.

googleye şikayet konusunda işlem yapmadım malum benim önce indexlenen yazılarımı aldığında sorun olmayacak herkes istifade edebilir.bu konuda kısıtlama yapmak istemiyorum bazen gördüğümde yazımı calmıstan ziyade ne güzel demek ki yazdıgım makaleleri insanlar tarafından okunup begeniyor hissi güzel sadece test sayfalarında düşünüyorum bu konuyu.