lostyazilim
tr.link

Gaming Laptop Tavsiyesi

11 Mesajlar 1.931 Okunma
lstbozum
tr.link

Engin07 Engin07 Engin ÖZTÜRK Kullanıcı
  • Üyelik 20.08.2012
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad E** Ö**
  • Mesajlar 1965
  • Beğeniler 700 / 560
  • Ticaret 36, (%100)
Merhaba, bütçemi aşarak sağdan soldan biraz borç alarak bir laptop almayı düşünüyorum. Almışken sıkça oyun oynayan biride olduğum, ve kesinlikle takılmalara / yavaş bir bilgisayara dayanamayan birisi olarak birazda parayı gözden çıkardım diyebilirim. Masaüstü önermeyin zira yanımda istediğim yere götürebilmem lazım kasa buna uygun değil.

Şuan birkaç gündür araştırıyorum fakat bulabildiğim en düzgün sistem "Tulpar T7 V13.1 17.3" Gaming Laptop" Monster'ın. Var mı tavsiye edeceğiniz alternatif. 5500 TL bir fiyatı var aslında bu zorlayacak beni baya daha düşük önerenler olursa onlarıda incelemek isterim.

Firma nasıl diye sormayacağım, Monster şuanda piyasadaki alınabilecek en kaliteli laptopları sunuyor bundan şüphem yok her ne kadar Yerli diye korksa dahi bir çok kişi bu korku gereksiz, daha iyi bir garanti hizmeti / müşteri memnuniyeti sunan yok. Abimde Monster kullanıyor ve bu kadar ilgili başka firma görmedim. Adamlar markanın adının hakkını veriyor.

Not: Casper / HP bu iki markayı boşuna önermeyin ürünler incelemem bile. İsterse bedavaya 2 katını versinler. HP laptop konusunda Casperla sonunculuk için yarışan bir marka. Ama kasa konusunda başarılı ona bir şey demem.

wmaraci
reklam

bilgimarketnet bilgimarketnet WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 18.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Giresun
  • Ad Soyad F** K**
  • Mesajlar 683
  • Beğeniler 271 / 124
  • Ticaret 9, (%100)
Monster'dan şaşmayın.

Ogulcan Ogulcan (K)af(S)in(K)af Kullanıcı
  • Üyelik 28.01.2011
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek -
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad O** T**
  • Mesajlar 2185
  • Beğeniler 165 / 388
  • Ticaret 13, (%100)
Bende gelecek yıl almayı düşünüyorum da, neden kimse MSI düşünmüyor?

erden89 erden89 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 18.05.2014
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Programcı
  • Konum Mardin
  • Ad Soyad A** E**
  • Mesajlar 198
  • Beğeniler 18 / 55
  • Ticaret 1, (%100)
Fiyat/performans için http://m.n11.com/asus-fx553vd-dm160-i7-7700hq-8gb-128gb-ssd1tb-4gb-gtx1050m-P200531307

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 20.08.2012
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad E** Ö**
  • Mesajlar 1965
  • Beğeniler 700 / 560
  • Ticaret 36, (%100)

Şuan için pek şaşacak gibi durmuyorum.

Oğulcan adlı üyeden alıntı

MSI düşünmeme nedenim, Monster'ın verdiği performansı / özelliği çok daha pahalı fiyatlara vermesi.

Ayrıca henüz Türkiye pazarına istekli giriş yapmamışlar bir mağazası bulunmuyor Türkiye'de. Küçümsenecek bir pazarımız yok buna önem vermiyorlar, Monster'ın verdiği desteği bulmak mümkün olmayacak.

Fiyat olarak gerçekten baya güzel, listeye aldım.

32095 32095 WM Aracı Anonim Üyelik
  • Üyelik 31.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 1809
  • Beğeniler 2 / 459
  • Ticaret 5, (%100)

Oğulcan adlı üyeden alıntı

monsterda kalite 0 ama fiyatına göre performans var örneğin 5000 tl lik bi msi da gtx 1060 bulunurken, monsterda 1080 bulunuyor gibi

msidaki kaliteyi seviyorum hem teknolojisi hem sağladığı yazılım ve özellikleriyle muazzam

• Üyelik 20.08.2012
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad E** Ö**
  • Mesajlar 1965
  • Beğeniler 700 / 560
  • Ticaret 36, (%100)

darkthepro adlı üyeden alıntı

monsterda kalite 0 ama fiyatına göre performans var örneğin 5000 tl lik bi msi da gtx 1060 bulunurken, monsterda 1080 bulunuyor gibi

msidaki kaliteyi seviyorum hem teknolojisi hem sağladığı yazılım ve özellikleriyle muazzam

Kalite 0 demeye iten neden nedir acaba? MSI ve Monster marka ürünler gördüm yan yana (Monster abimde kullandım defalarca) pek öyle kalite farkı var gibi değil. MSI pahalı olmasının bana kalırsa tek nedeni global şirket ve adı.

32095 32095 WM Aracı Anonim Üyelik
  • Üyelik 31.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 1809
  • Beğeniler 2 / 459
  • Ticaret 5, (%100)
msi laptop aldınız mı hiç? aldığınızda yanında mouse, kulaklık, mouse pad, laptop temizleme ürünleri, sitesine kaydolduğunuzda + 3 ay garanti servisi verir bunun yanı sıra monster şirketi hangi ürünü kendi üretiyor ? üretiyorsa piyasa monster gtx 1080 niye göremiyoruz ki yok sadece al koy belki laptop kasaları onlara aittir varsa bilen gelsin ortaya kanıtla koysun hadi bunuda geçelim klavye çok dandik o kadar para veriyorsun düzgün bi klavye yok ama msi da özel mekanik stealserisi klavyeler var, monsterda touchpad kalitesi rezalet, ama msida çok hoş dokunuşları var, ses sistem msida daha kaliteli onun dışında msi killer ac kullanıyor monster ? intel ne ya tamam buraya kadar her şey güzel hadi yazılımdan bahsedelim msi o kadar çok yazılımı var ki gerek msi afterburner gerek kontrol panelleri gerek güncellemeleri gerek kişiselleştirme programları muazzam derecede monster zaten yazılımlarının yarısını dışarıdan alıp özelleştirip sunuyo bi monster yazılım sayfasına bide msi sayfasına bakın fark ortada olacaktır zaten monster gibi bi pc yurt dışına açılmaya uzak adamlar yurt dışında daha iyisini alabiliyor, monster ürünlerini kendi yapan bi şirket olsa daha ucuz olabilirdi he evet msi pahalı ama parasının değerini veriyor bende msi ürünleri var gayet memnunum laptoplarımın hiç biri 1 kere garantiye gitmedi yere düştü kırılmadı tamam konu bütçe olduğunda monster cidden güzel firma şimdi ama ürünlerini kendi yapsa daha ucuz olabilirdi ki pek zannetmiyorum msi 1986 , moster ise 2000 yılına dayanıyor Türkiye çoğu üretme alanında zaten kötü vestel yerli malı diyoruz telefonda snapdragon işlemci var saçma

Swag Swag WM Aracı Kimlik Onayı
  • Üyelik 13.10.2016
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** B**
  • Mesajlar 149
  • Beğeniler 9 / 38
  • Ticaret 2, (%100)
https://www.monsternotebook.com.tr/monster-notebook.html?opf=p2866,p2887,p2888

• Üyelik 20.08.2012
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad E** Ö**
  • Mesajlar 1965
  • Beğeniler 700 / 560
  • Ticaret 36, (%100)

darkthepro adlı üyeden alıntı

msi laptop aldınız mı hiç? aldığınızda yanında mouse, kulaklık, mouse pad, laptop temizleme ürünleri, sitesine kaydolduğunuzda + 3 ay garanti servisi verir bunun yanı sıra monster şirketi hangi ürünü kendi üretiyor ? üretiyorsa piyasa monster gtx 1080 niye göremiyoruz ki yok sadece al koy belki laptop kasaları onlara aittir varsa bilen gelsin ortaya kanıtla koysun hadi bunuda geçelim klavye çok dandik o kadar para veriyorsun düzgün bi klavye yok ama msi da özel mekanik stealserisi klavyeler var, monsterda touchpad kalitesi rezalet, ama msida çok hoş dokunuşları var, ses sistem msida daha kaliteli onun dışında msi killer ac kullanıyor monster ? intel ne ya tamam buraya kadar her şey güzel hadi yazılımdan bahsedelim msi o kadar çok yazılımı var ki gerek msi afterburner gerek kontrol panelleri gerek güncellemeleri gerek kişiselleştirme programları muazzam derecede monster zaten yazılımlarının yarısını dışarıdan alıp özelleştirip sunuyo bi monster yazılım sayfasına bide msi sayfasına bakın fark ortada olacaktır zaten monster gibi bi pc yurt dışına açılmaya uzak adamlar yurt dışında daha iyisini alabiliyor, monster ürünlerini kendi yapan bi şirket olsa daha ucuz olabilirdi he evet msi pahalı ama parasının değerini veriyor bende msi ürünleri var gayet memnunum laptoplarımın hiç biri 1 kere garantiye gitmedi yere düştü kırılmadı tamam konu bütçe olduğunda monster cidden güzel firma şimdi ama ürünlerini kendi yapsa daha ucuz olabilirdi ki pek zannetmiyorum msi 1986 , moster ise 2000 yılına dayanıyor Türkiye çoğu üretme alanında zaten kötü vestel yerli malı diyoruz telefonda snapdragon işlemci var saçma

Başkasının malzemesini alıp birleştiriyor lafının arkasına sığınarak başka markayı savunmak kadar saçma bir davranış yok. MSI kendi mi üretiyor her şeyini? Önemli olan ortaya kaliteli bir ürün koymak. Bakınız Apple;
Ekran, Depolama, Ses Sistemi, Kamera, Batarya, hatta kendi işlemcisi olarak bilinen A9 işlemciyi dahi Samsung'a üretiyor. Sonuç ne peki Samsung Apple'dan daha iyi olması gerekirken sonuçta Apple ondan alıyor dünya lideri Apple.

Parçaları üretmek ile bunları bir araya getirip sunmak arasındaki fark önemli olan. Evet MSI laptop ile de oyun oynadım Monster ile de oyun oynadım. İkisinde aldım elime kullandım. Monster laptop abimde var oda düşürdü, 4 yıllık laptop Abra A5 serisinden, halen canavar gibi çalışıyor 1 kere garantiye gitmedi. Sadece 4 ayda bir düzenli servise gider ürün, oda temizlik / macun değişimi için. Garantisi biteli yıllar oldu fakat 1 kere monster faturası ve garantisini göster diye belirtmedi. Ürünü alıyor, üstünde Monster amblemini görüyor ve garanti önemsiz temizliğini ve macun yenilemeyi ücretsiz yapıyor. Asus laptop kullanıyor kuzenim garantisi bitti 1 ay geçti aradı 60 TL ücret istediler bu işlem için, Monster ücretsiz yapıyor garanti devam edip etmemesine bakmaksızın. MSI yapıyor mu bilmiyorum, yani Monster bilmiyorum size nasıl dediler direk Garantiye gitmedi MSI laptobum diye savundunuz ama Monsterda gitmiyor yani kullanmayı bilirsen. Bende 10 yıllık laptop da var Asus evde oda 1 kere gitmedi garantiye, 13 yıllık kasa var onunda parçaları halen çalışıyor sıkıntısız.

Ama HP laptop da kullandım, garantiye yılda 10 kere gönderiyordum, bir türlü çözemiyorlardı sorunu. Casper da aynı şekilde.
Ecancan

kişi bu mesajı beğendi.

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al