2 senedir uydunet 50 mps 250 gb akklı paket kullanıyorum televizyon paketi falanda var 89 tl hiçbir sıkıntımda yoktu. Temmuzun sonunda taahütümü yeniledim. 3 4 gün sonra superonlinedan geldiler. Abi nasıl ısrar ediyolar bir görecen adam ikna edemeyince bölge müdürünü aldı geldi bu sefer. Adamlar 100 mps hız tablet 200 gb kota 99 tl dediler. Dedim ki o kota bana yetmez. Gece 2-8 arası sınırsız indirme dediler. Mantıklı geldi o zaman 100 mps hız gece indiririm filmleri falan öyle izlerim dedim. Adam numaramı bıraktım her sıkıntınızda yanınızdayız internette yazılanlara inanmayın falan filan imzayı aldı gitti. Ertesi günü kurdular gece 200 gblık bi dosyayı deneme amaçlı bıraktım sabah 8de durdu. Bi uyandım ki 85 gb indirmiş buda kotaya yazmış. Zaten 170 gbla başlattılar paketi bide bu nası kotaya yazıyo dedim arıyorum müşteri hizmetleride anlamadı ne olduğunu. Meğer bana sattıkları normal kotalı olan paketler 2-8 olayına dahil değilmiş. Anlattım durumu birşey yapamayız diyor iletişimden yazın diyor. Abi günlerdir denemediğim yol kalmadı. Nazik nazik konuşuyolar güzelce başlarından savıyorlar. Ulan 100 tllik internet kullanıyoruz ekstra kota almak zorunda kalıyoruz. 50 gb kotayı 25 tl ye satıyorlar. O bunu bana satan adam numarasını falan bırakmamış. Adamın bayisini arıyorum telefona çıkan yok. Ankaranın göbeğindeyim abi köy yerindeki bayi falanda değil. Resmen pişman oldum bu herifler yolunacak kaz arıyorlar. Yazıyorum tamam ben 99 ödemeye devam ediyim ama beni 25 mps platin sınırsız olan pakete geçirin diye yok abi tablet almışsınız geçemezsiniz diyor. Tableti iade edelim diyorum oda yok. Ulan ben superonline'a geçeli 15 gün falan oldu bu nası iştir bi tablet aldık diye cayma hakkımız falan müşteri memnuniyeti hiçbir şey umurlarında değil. Hiçbir yerede şikayet yazmadım kaç gündür belki çözerler falan diye de çözecekleri yok. Sizide uyarıyorum abi geçmeyin. Satarken güzel satıyorlar sattıktan sonra sen sağ ben selamet ..


güncelleme : sonunda bana bunu pazarlayan kişiye ulaştım ben çözücem gün içinde sana dönüş yapıcam falan dedi bakalım nolucak tamam bu ay kullandığımı ödeyimde bu kotayla 2 sene geçmez umarım çözerler kota bittiğinde internet duruyo 50 gb kotayıda 25 tlye satıyolar her ay 200 tl faturamı ödeyeceğim ....

güncelleme 2 : Cumartesi günü bana satan saha elemanına ulaştım bana çok ters istikamette olan bayilerine ayaklarına kadar gittim ben çözücem size dönücem gün içinde dedi 1 kere aradım sahadayım firmaya geçince halledicem dedi sonrasında 6ya kadar telefonuna bakmadı. Bende onun yanında gelen beni ikna eden bayi müdürüne ulaştım pazartesi günü halledeceğini söyledi pazartesi günü tekrar bir güncelleme yaparım.

güncelleme 3 : Bana paketi satan saha elemanı ve müdür telefonlarımı açmayınca bayilerine gittim. Ürün müdürüydü sanırım birisi geldi ona anlattım durumu haklısınız dedi sorunu yarın öğlene kadar çözeceğini söyledi numarasını verdi bakalım yarın güncelleme yaparım.

güncelleme 4 : şikayet halen güncel şikayetvar sitesinde otomatik botları cevap attı sorun çözülmüş gözüküyor çözülmedi paket değişikliği yapılmadı. Aradık bayramdan sonraya kaldı ayın 6sında hallolacak dediler bekliyoruz.

güncelleme 5 : arıyorum müdürü 1 haftadır mail attık cevap bekliyoruz diyor bu haftada halledilmesse mahkemeye vereceğim.

güncelleme 6 : müdür genel merkezden halledileceğine dair söz aldık bizde halletmeye çalışıyoruz dedi bende beni oyalıyorsunuz gibi geliyor dedim yok kesinlikle öyle değil kesinlikle çözülecek dedi ama zaman alıcak diye söz verdi bakalım bekliyorum.