harunergenc adlı üyeden alıntı

beni de aradılar bir bayandı ingilizce konuştu az bişi bir kaç çümle ettim suratına kapattım

:D bana e-mail e-mail deyip durdu bana :D

noop adlı üyeden alıntı

açmak istemez. BTK ile uğraşmak istemez. sürekli şu site kimin şunu kapat bunu yakala ıvır zıvır kim uğraşır.

Mecbur kapatacak bu platform az buz değil milyonlarca site var google cloud üzerinde illaki kurallara uygun yasalar koyacaktır

Decimas adlı üyeden alıntı

Devlet fişleme çarkına dahil edemediği Paypal'ı şutladı, Google mı burada güvenli veri merkezi kuracak :D

Alakası yok paypal konusunda çok iyi yaptı. Çünkü **************lar kredi kartlarını paypal üzerinden boşaltıyordu, paypal sessiz kaldı devlet buna dur dedi. (darbeturk forumu vardı adamın birinin hesabında gözümle gördüm hatta kartları paypala boşaltıyorlardı)

THEX3T4R adlı üyeden alıntı

Devletimizin şu vergilendirme ve dış firmalar ile olan ilişkileri olmaz ise ve bazı gereksiz ve anlamsız yasalarımız olmaz ise görüşüm bu ve bunun gibi bir çok şey olacağıdır. Veri Merkezi Olarak Genel Kitle Kuzey Avrupa'da Türkiye veri merkezi olarak pekte ilk tercih olmaya bilir. Dediğim gibi genel kitle Avrupa'da orta Avrupa bir ülkede veri mekezi acmak yeterli ve mantıklı olur.
Şunuda unutmayalım Ben Google Cloudu yaklaşık 1.5 Yıldır depolama ve Grafik veri işlemeleri için kullanıyorum. Memnunum kullandığım kadar ödüyorum. Türkiyede böyle bir hizmete bana göre aç :)

Bende memnunun valla sorunsuz ve mantıklı çalışıyor. Buradan 3 kıtaya uzanır, en azından kıtalar arası fiber hat çekmeyebilir

defensive adlı üyeden alıntı

Tek bir soru. Neden açsın?

Ohooo sen başa sardın bir çok nedeni var. Konum, Bolunun buz gibi olması :D v.s v.s v.s