Arkadaşlar merhabalar;

Forumdan bir arkadaş yaklasik 1 ay önce name.com üzerinden bakiyesine karşılık uygun domain regleyebileceğine dair bir konu açmıştı.
Belirttiğim domaini arkadaşın hesabı üzerinden aldık 1 hafta sonra arkadaş benim hesabıma domaini gönderdi. Şuan whois bilgilerinde de benim bilgilerim bulunuyor.

Domain ile düşündüğüm projemi hayata geçirmek için gerekli kurulumları (wordpress) yaptım. Ancak bir kaç gün önce farkettim ki domain i http://www.sitemiz.com olarak cagirdigimizda ESB engeli yediğini gördüm. Site https://sitemiz.com olarak çağrıldığında engelsiz olarak siteye giriş yapıyor. E-devlet üzerinden sorgulattigimda ise

SAMSUN 2. SULH CEZA HAKİMLİĞİ Karar Tarihi : 01/02/2016

Arkadaşlar domainin benden önceki sahibi es-cort sitesi olarak kullanmış. Site şuan tamamen legal bir site. Daha yeni adsense alındı. Kadın hastalıkları yemek tarifleri gibi yaşam kategorisinde yer alan bir platform .Bu durumu nasıl cozebilirim ? Bu engeli kaldırmam mümkün mü ? Ayrıca domain yüzünden benim başım agrimaz değil mi ? Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler.