interwebdex adlı üyeden alıntı
Eger Bir proje varsa ve bunu yapmak istiyorsan zaten yeterli bir güce sahipsin demektir.( AKIL )sitenin tutacagını yada tutmayacagını bilemezsin ama uzun vadede her zaman kazandırır. Sen Akıl istemişsin ama o aklın fazlası zaten sende mevcut. Önceliklerini bir kenara koyup öyle karar vermen gerekli şuan alt yapısını sürdürmekte oldugum tutup tutmayacagını bilmedigim bir projeye para dökmekten hiç çekinmedim çünkü herkes bilir ki bir web sitesi kısa vadede kazandırmaz. elimden gelecek her ne olursa yardımda bulunabilirim. Pm den ulaşabilirsin. Teşekkurler iyi bayramlar iyi forumlar
Motive ve iyi niyetin için teşekkür ederim hocam. Başaracağım. :)
Birkaç senelik garipbilgi.com sitemi satayım size kasmayın hepsini reklama ayırın :) pasif bekleyen projenin şu anda ortalama 300 hiti var görseller sosyal medya hesapları, spinner ve botlar dahil. Düşünürseniz iletişime geçebilirsiniz.
Hocam, hazır almaktan ziyade kendim çabalamak istiyorum teşekkür ederim.
Hit icin yardimci olurum hocam
Teşekkürler hocam iletişime geçerim ihtiyacım olduğunda.
Benim bundan 4 sene önce probllog. com adında bir sitem vardı. Tam anlamıyla çöptü. Cidden çöptü. Yani içerisinde alakasız alakasız içerikler, saçma sapan yazılar, illegal ve legal içerikler karışık ohoo ya siteyi b*k götürüyordu ayıptır söylemesi. Ama her gün düzenli 2 makale mutlaka giriyordum. Beni motive eden ise bilin bakalım neydi? Siteme her gün giren 20 kişi. Tabiiki zamanla yükseliyordu kitlesi. günlük kullanıcı sayısı 30 olunca çıldırıyordum falan yani :) Hoşuma gidiyordu tatlı geliyordu. Ve site ile uğraşmayı bıraktığımda sitenin günlük kullanıcı sayısı 10 bin kişiydi. Site her ay bana öyle yada böyle harçlık çıkarıyordu. Ve yani site için harcadığım tek şey 20 lira domain parası. Hosting bile blogger tarafından karşılanıyordu. Demem o ki sen çabaladıkça, hevesini kaybetmedikçe her türlü kazanırsın. Kesinlikle kazanırsın yani. Kendini sürekli motive edecek bişey yarat ve hevesini kaybetme derim.
Motive edici yazın için teşekkürler hocam.
Güzel bir domaine de sahibim. Ona da güveniyorum.