karolla adlı üyeden alıntı

Size on numara site önerisi yapıyorum. Uzun süre satış danışmanlığı yaptım. Piyasadaki en büyük eksiklik şu: Telefon ve bilgisayar haricinde beyaz eşya, küçük ev aletleri tanıtımları yapan bunların özelliklerini anlatan bir site kurun. 100binlerce insana ulaşırsınız. Millet artık satış danışmanlarına pek güvenemiyor. İnternetten giriyor özelliklerine bakıyor ama okumakla olmuyor. Videolu çekeceksiniz tanıtacaksınız. Gidin samsung bayiine abi de şu buz dolabını tanıtmak istiyoruz. Satış noktası olarak da senin şubeni yazarız. İstersen sen tanıt biz videoya çekelim beğenirsen sitemize koyalım. Para falan istemiyoruz. Biz reklam geliri elde ederiz sen de müşteri kazanırsın.

Bir kişi de bunu yapsın alla alla! Alın siz taş gibi fikir. Teknosa, samsung, lg mağazası tecrübeliyim.

Güzel fikir hiç denenmemiş, ama ne kadar büyük bi kitledir tahmin etmek güç. Dediğiniz gibi artık herkes internetten araştırarak alışveriş yapıyor.

kolcu adlı üyeden alıntı

Amaç adsenseden para kazanmaksa FB kaynaklı hit çekip para kazanma devri 1 yıl önce bitti. Kazanan var ama çok çok komik rakamlar.. Organik gelen gibi hiçbir yöntem para kazandırmıyor. Hergün yüzbinlere ulaşacaksınız ki birşeyler bıraksın...

4k para konusuna gelince. o parayla genel hedefli bir site kurup işletme ve para kazanma şansınız imkansıza yakın. Deneyebilirsiniz, parayla tecrübe etmiş olursunuz. Binlerce muadilin, üstelik çok iyi yaptığı bir alanda hiç şansınız yok.

Hazır, sağlam, otorite siteler alın. Bütçenize göre gelirli, düzgün projeler araştırın. 0'dan site yapmak aylar alıyor, çoğu zaman hüsran, harcanan paralar çöp oluyor.

Kredi ile, 0 birikim ile 1 yıldır site alır satarım. Kazandığım para 10 bin tl yi geçti.

hele şu an elimde bir proje var, aldığımda aylık adsense geliri 450 tl olan geliri, 3 ay içerisinde aylık 1.400 tl ye çıktı. Oradan hesap edin.

Kısacası; site satışlarını takip edin. Sağlam, düzgün, geleceği olan ve alanında otorite siteler alın.

Bilginiz varsa işleyin, geliştirin.

Dilerseniz devam ettirin, dilerseniz satıp yeni arayışlara geçin.

İnternette para kazanma yolu çok; ufkunuzu geniş tutun yeterli.

Site satışlarını bi süredir takipteyim zaten, böyle yapmak da aklımın bi köşesindeydi. 4 Bin verip, parayla tecrübe etmek istemiyorum. Projem hakkında çok kararsız kaldım, bazı arkadaşlar pes etme başarırsın diyor, bazı arkadaşlar da o sektör öldü paranı çöp etme diyor. En garantisi sıfırdan yeni bir sektöre yönelmek ancak sektör bulması zor. :)