lostyazilim
tr.link

Teknosa Para İadesi Hakkında

9 Mesajlar 1.433 Okunma
lstbozum
tr.link

bekirbulut bekirbulut AdSense, Blogger Kullanıcı
  • Üyelik 03.05.2014
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek İçerik Editörü
  • Konum Yozgat
  • Ad Soyad B** B**
  • Mesajlar 2316
  • Beğeniler 384 / 1212
  • Ticaret 17, (%100)
Merhaba, yaklaşık 3 ay önce kardeşime Reeder marka tablet aldım. Fakat, tablette bazı tekniksel sorunlar vardı. Teknosa'ya sorunları dile getirdim ve garantiye gönderdiler. Garantiden yaklaşık 2.5 hafta sonra, tablet elime ulaştı. Ama tablette, kamera vb. uygulamalar çalışmıyor. Ayrıca, tabletin arka kapağında; ileri-geri oynamalar oluyor. Kısacası, tableti Teknosa'ya götürüp, para iadesinde bulunsam, sonuç ne olur?

wmaraci
reklam

TEKNOATU TEKNOATU Asla Pes Etme... Kullanıcı
  • Üyelik 20.10.2016
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Bilgisayar Programcılığı
  • Konum Kayseri
  • Ad Soyad M** Y**
  • Mesajlar 335
  • Beğeniler 24 / 56
  • Ticaret 0, (%0)
Teknosanın işi ürünü satmaktır. Aldıgın günden itibaren Yasal olarak 14 gün içinde iade etme hakkınız var onun dışında iş teknik servise kalıyor. Yani Teknosa iade işlemine 14 günden sonra bakmaz.
bekirbulut

kişi bu mesajı beğendi.

" Kimse senin dalgalarla nasıl boğuştuğuna bakmaz. Gemiyi limana getirip getirmediğine bakar. "

70826 70826 WM Aracı Anonim Üyelik
  • Üyelik 06.12.2016
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 1057
  • Beğeniler 228 / 482
  • Ticaret 17, (%100)
Tekrar servise göndermeniz gerekiyor. 3 defa serviste işlem görüp problemler devam ediyorsa muadili ile değişim yoksa eşdeğer ürün veya para iadesi alabiliyorsunuz.
bekirbulut

kişi bu mesajı beğendi.

Lions Lions WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 05.05.2017
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Web-Developer
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** K**
  • Mesajlar 1025
  • Beğeniler 366 / 534
  • Ticaret 5, (%100)
Para iadesi yapmak istemezler, yeniden garantiye göndermek isterler ancak satın aldığınız ürünün vaat ettiği beklentiyi karşılamaması, yani bozuk çıkması, uygulamaların çalışmaması vb. durumlarda bu ürün, "ayıplı mallar" kategorisine girer ve tüketici olarak iade isteme hakkınız bulunur. Fakat para iadesi için bazen firmalarca zaman şartı belirlenmiş olabilir. Mesela satın alınan ürünler 1 hafta içerisinde (tüketici hatası olmadan) iade yapılabilir. Bunun haricinde 1-3 aylık gibi sınırlar koyan firmalar olur. Siz, garantinin sorunu çözemediğini ve iade yapılmadığı takdirde Kaymakamlığa, hakem heyetine başvurup gerekirse mahkemeye taşıyacağınızı belirtin.
bekirbulut

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

bekirbulut bekirbulut AdSense, Blogger Kullanıcı
  • Üyelik 03.05.2014
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek İçerik Editörü
  • Konum Yozgat
  • Ad Soyad B** B**
  • Mesajlar 2316
  • Beğeniler 384 / 1212
  • Ticaret 17, (%100)
Lions Hocam, gönderdikleri tableti görmeniz gerekiyor. Ayrıca, tablet garantideyken de benden 60 tl şarj soketi ücreti aldılar. Orda da bir sorun varmış. Demek ki tatlı dilden anlamayacaklar, kavga ile iade alacağız.
Lions

kişi bu mesajı beğendi.

umayya umayya WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 08.11.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / K
  • Meslek Senarist/yazar/icerik editoru
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad A** Y**
  • Mesajlar 192
  • Beğeniler 130 / 43
  • Ticaret 30, (%100)
tüketici hakem heyetine başvurabilirsiniz.

umayya40@gmail.com

ilginciz ilginciz WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 06.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Ceyrancı
  • Konum Manisa
  • Ad Soyad A** S**
  • Mesajlar 521
  • Beğeniler 76 / 123
  • Ticaret 1, (%100)
Ben cok kavga ettim teknosa tekel oldu baya berbatlar artik

Nesco Nesco Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 17.04.2017
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Hatay
  • Ad Soyad O** K**
  • Mesajlar 672
  • Beğeniler 23 / 143
  • Ticaret 9, (%100)
Bende vatanla bir sorun yaşadım. Bilgisayarım ana kart sorunundan 2 kere servise gidince 2.de lenovo yeni ürün isteyin firmadan dedi. Vatana gittik aynı bilgisayarı veremeyiz nakit olarakta veremeyiz aldığınız fiyata hediye çeki verelim dediler. Ben bilgisayarı dolar artmadan aldığım için 3k lık bilgisayar suan 5k bandını geçmiş. Aynısını ya da parayı nakit istedim vermediler bende hakem heyetine gittim. Sizce ne zamana sonuçlanır?

casperxxxxxy casperxxxxxy Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 05.09.2017
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek öğrenci (işletme son sınıf)
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad E** D**
  • Mesajlar 2
  • Beğeniler 0 / 1
  • Ticaret 0, (%0)
para iadesi yapmaları için ürün hakkında servisten bilgilendirme gelmesi gerekiyor mesala servis dicek ki ürün olmuyor müşteriye yenisini veya o modelin bir üstünü verin diye ama sen bir daha servise gönderir de not olarak şunları yazarsan belli süreç hızlanır ürünü daha önceden de vermiş bunmaktayım kaş yapayım derken göz çıkarmışsınız şu şu sorınları var öncelikle ürünü değişim talebinde bulunuyorum sonrada arzalarının giderilmesini istiyorum diye. bir diğer durumda tablet servisten 20 iş günü içerisinde gelmezde tüketici haklarını gereyince teknosadan o tabletin 0 rını veya onun değerinde başka bir şey veya parasını çek olarak alabiliyorsun kardeşim
bekirbulut

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al