nokta adlı üyeden alıntı

wordpress kurup indirmelerde, direk değilde beğenmeli, takip etmeli yapmışssınız tamam güzel birşey ama basit olmuş zaten, resimindir.in şeklinde bir resim indirme sitemiz var bir arkadaş yapmıştı buradan. bir nevi, aha bu site para kazandırır bende açayım şeklinde olmuş baştan sağma. yinede bu sektörde başarılar dilerim


Hocam o site resim indirme üzerine benim site grafik web tasarım kaynakları. Ki ben zaten stok foto koymayacağım siteye iki sitenin alakası yok. Mockupworld.co veya frepik desen amenna zaten o iki sitenin kopyasını yapıyorum.

Zilyon tane haber sitesi var yine de haber siteleri açılıyor ve tutuyor, zilyon tane teknoloji, moda , sağlık bilmem ne sitesi var yine de yenileri açılıyor.

İnsanların ihtiyacı oluyor arıyorlar geliyorlar paylaşıp indiriyorlar bu zaten basit olmalı ne diye daha karmaşık bir yapı olsun. Wordpress iş görüyor mu fazlasıyla görüyor. Özel yazılım yazdırma imkanım var mı, şükür maddi gücümüz de var yazdıracak yazılımcımız da var ama ne gerek var ?

Bu olmamış, bundan var gibi zerre katkı sağlamayan yorumlardan ziyade şunu da eklersen veya şurasını değiştirirsen daha güzel olur bir üst seviyeye taşırsın tarzı yorum yapacaklar yorum yapsın lütfen.