nokta adlı üyeden alıntı

heryerdeki tasarımların coğu aynı biraz farklı bir tasarım yapsa idiniz tamam derdim.Güzel harika gibi kelimeler bende kullanırım ama, beğendiğim sitelere kullanmaktan çekinmem. diyorum söylüyorum, aceleye gelmiş bir şey gibi duruyor.


Hocam güzel harika gibi kelimeler kullanma zaten ortada güzel harika birşey yok şuan. Ki içerisine 50 bin tane içerik koysam da tasarım harikası bir site olmayacağından güzel harika şeklinde yorum beklemiyorum.

Bir arkadaş pre-load kaldır siteye girmeyi zorlaştırıyor demiş bana da mantıklı geldi kaldıracağım. Diğeri özelden bir hatayı belirtmiş ikisi de siteyi geliştirmeye yönelik yorumlar iki arkadaş da siteyi övmedi geliştirmeye yönelik mesajlar yazdı.

Bu tarz yabancı siteleri biraz incelerseniz zaten çok aşırı farklı tasarımlar yok piyasada. Resimindir.in siteniz de sanki kendiniz mi fotoğraf çekiyorsunuz piyasadaki fotoğrafları kullanıyorsunuz.

Veya bir sürü tutan apk sitesi var, hepsi kendi mi apk kodlayıp paylaşıyor , aynı dosyalar.

Zaten konunun başında da belirttim sitenin nasıl bir yol izleyeceğini ki takip ettiğim onlarca yabancı site aynı mantıkla kısa sürede tuttu. Belirli bir bilinirliğe ve hite gelene kadar içerikleri türkçeleştirip koyacağım belirli içerikten sonra zaten kendim oluşturacağım.

Bir hite gelmem için her türlü imkanım var gerek seo altyapısı olsun gerek reklam bütçesi olsun. İçerik oluşturmak için de zaten grafik tasarımcıyım adobe programlarını meslek icabı profesyonel kullanıyorum içerik oluşturmak da kolay.

Makale yazmak gibi değil bu iş, 1 günümü ayırıp hem tasarım olarak güzel hem baskıya hazır en az 50 farklı kartvizit tasarlayıp koyabilirim. Herşeyin zamanı var ve ilk mesajımda az çok anlattım bunları.