iyi yorumlar gibi, eleştirisel yorumlarada açık olmalısın. bende kendime göre diyorumki.. üzerine basa basa BERBAT bir tasarım olmuş azıcık daja güzelleştirilebilir. Güzelleştirilebilir kastımdaki,
bu şekilde ki görüntü. Anasayfada genelde benim grafik sitelerinde gördüğüm direk resimdir. üzerine gelindiğince resim sayfası açılır indirme vs. açıklama ordadır. sen normal blog yapmışsın. anlatabildim ?
bu şekilde ki görüntü. Anasayfada genelde benim grafik sitelerinde gördüğüm direk resimdir. üzerine gelindiğince resim sayfası açılır indirme vs. açıklama ordadır. sen normal blog yapmışsın. anlatabildim ?
Hocam ben de baştan beri diyorum ki bi anlamı yok şuan için, oturup ülkenin en iyi indirme sitesinin arayüzün çizip kodlatabilirim ama gerek yok, zamanı var.
İş görüyor mu görüyor şuan ona bakıyorum. Bu tarz siteden indirme yapan insanlar görselliğe önem veriyorlar mı sanıyorsunuz işleri görülsün vektörel kartvizit mi lazım, katalog mu lazım sorunsuz indirebilsin ve kullandığı programda açabilsin, mockup mı lazım kullandığı photoshop versiyonunda çalışsın yeter.
Biz de bazen yana döne hazır tasarım arıyoruz iş yetiştirmek için sitenin tasarımı ilk etapta çok da şey değil yani, yine diyorum her türlü imkan var ama gerek yok. O yüzden sitenin tasarımınından renginden blog gibi olmasından şuyundan buyundan ziyade işlevselliğini artıracak yorumlar bekliyorum.