admin adlı üyeden alıntı

Havuz sisteminden bahsediyorsunuz.

Malesef işin içine vergiler girdiği zaman cüzi miktarda komisyonlardan bahsedemiyoruz. Kimsede yüzde 20-30 gibi yüksek komisyonlarla bu sistemi kullanmak istemeyecektir. Daha bunun kontrollerinden, müşteri hizmetinden falan hiç bahsetmiyorum. Sonuçta böyle bir iş yapıyorsak bu sistemin başına da birini oturtmamız gerek. E bu adam çalışacak, maaşı var sigortası var. Hatta bir değil belki birden fazla kişiye ihtiyaç duyulacak belkide.

O yüzden yarar mı sağlar zarar mı bilmiyoruz.

Daha bizim üyelerimiz ayda 2-3 TL para verip premium üyelik almıyor. Bu sistemi kullanır mı? Onu da düşünmek lazım.

Valla ne diyeceğimi bilemedim. Baştan aşağı haklı bir yazı ancak şunu da belirtmek isterim ki emek olmadan yemek olmaz :)

Eninde sonunda bu işin bir sonu olacağını bilmeniz gerekir. Önce sen parayı gönder muhabbeti, alıcı işi alıp parayı göndermemesi, bunun tersi satıcının parayı alıp işi yapmaması gibi sorunları ilk çözen insan, WM Aracı'nı sollayacaktır.

Ki WM Aracı'nın popüler olmasının da üstte yazdığım gibi fırsatçılıktan doğduğu hakkında konuşmak bile istemiyorum.