ulas
C# & ASP.NET
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Full Stack Developer
-
-
Ad Soyad
U** K**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Bahsi geçen tipler her şeyi bilirler(!) ve annelerinin karnında öğrenmişlerdir. O soru soranlar gibi hiiiiç olmamışlardır. :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
technovenue.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Ögrenci
-
-
Ad Soyad
C** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Bu sorun biraz sistem sorunu gibi, insanlar çok bunalmış,yorulmuş ve tükenmiş. Maalesef bu konuda ülke faktörü büyük etken diye düşünüyorum. Umarım huzurlu olduğumuz bir birimize anlayışla karşıladığımız günler gelir.
3 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Web Developer
-
-
Ad Soyad
Y** T**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Bazı konularda haklısın dediklerine katılıyorum. Ama bazı konular forumda binlerce kez açılıyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Yazılımcı
-
-
Ad Soyad
M** M**
-
-
-
Ticaret
40, (%100)
Gecen gün bir konu gördüm mouse click arıyor adam otomatik tiklicak sectigi yere googleye girdim mosue click yazdim linki konunun altina bıraktım, yardımınız için tesekkurler sayenizdr hallettim yazdi simdi sana soruyorum google'a yazmadan buraya konu acmasi forumu kirletmiyor mu?
4 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Haklı ama herşeyin de bir seviyesi var. Mesela artık neden kazanmıyorum tarzı adsense konuları baydı.. botla haber çekmiş, seo yok , reklam yerleri yanlış hit yok o yok bu yok şu yok örnek olarak verdim hergün onlarca aynı konsep soruş biçimi farklı birsürü konu var kimse biraz aşşağıya inip konuya bakmıyor sitesine özelmiş gibi aynı soruyu tekrar soruyor. He bide gereksiz kendi reklamını yapan hit çekmeye çalışan boş post üzerinde ilgi çekip prim kasmaya çalışanlar var bunlara daha sonra boş vaktim de değineceğim..
bbng
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Software Developer
-
-
Ad Soyad
B** B**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Çok absürt şeyler sorulmadığı sürece bende fikrinize destek veriyorum herkes bir karalama bir düşürme peşinde halbuki tam tersi el ele birbirimize destek vererek yürüsek daha hızlı büyür bilgilenir deneyim kazanırız. Birde üzüldüğüm konulardan biridir ki hep küçük yaştaki insanları ezerler deneyimsiz babında halbuki o çocuğun karakteri çoğu büyüklerden iyidir, hee gerçekten bazen abartıyorlar bu küçükler ama onlarıda biz dizginleyebiliriz diye düşünüyorum
-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
mühendis
-
-
Ad Soyad
İ** Y**
-
-
-
Ticaret
73, (%100)
Kendim ürettiğim izafiyet teorisi sorunuzun cevabı olacak. Teori şu; Birini yeterince gömersen göreceli olarak kendini yüceltmiş olursun. birinin cehaletiyle alay etmek seni bilgin, birinin cimriliğiyle alay etmek de seni cömert yapar. işte bizim kafamız böyle çalışıyor. Halbuki gerçekler bambaşka.
2 kişi bu mesajı beğendi.
Şimdi tövbe zamanı..
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Web-Developer
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Evet bazı konularda sır katibi gibi ağzını bıçak açmayan insanlar oluyor ama benim gördüğüm çoğunlukla "armut piş ağzıma düş" mantığı olduğu için böyle. Adam geliyor örneğin "Çok acil!!" diye konu açıyor içeriğe giriyorsun wordpressde şu değişikliği nasıl yaparım diye soru soruyor. E karşısındaki adam bu işe yıllarını vermiş, belkide öğrenmek için onca site yapmış, bozmuş niye hiçbir şey araştırmadan, hazıra konmaya gelen adama yardımcı olsun ki?