FatihSolhan adlı üyeden alıntı

:) "Haksızlığın karşısında susan dilsiz şeytandır" demiş peygamber efendimiz.
Bu konuyu açma amacınızda anlayabiliyorum fakat bu şekilde günah çıkartamazsınız. Siz insanların emeğini warez olarak paylaşıyorsanız bu hırsızlıktır, hazıra konmadır.
Yukarıda bir arkadaş bahsettiğim konunun linkini vermiş.
Açtığınız konu tabiri caizse bir hırsızın karakola gidip, ya sürekli evime giriyorlar nasıl bir önlem almam lazım, hırsızları kendimden nasıl uzak tutarım demesine benziyor. O konuda size karşı yazılanlar tamamen haklı bir tepkidir.
Emeğine saygı gösterilmesini isteyen, ortaya bir ürün çıkartma potansiyeli/hayali/hedefi olan herkesin hemfikir olduğu üzere hiçbir şekilde kimsenin emeği hiçe sayılıp warez olarak paylaşılamaz.
Bu ben olurum Ahmet olur Mehmet olur farketmez.
Forumda her ne kadar yetersiz bilgi verilerek sorulan sorular olsa da, yinede çoğu kişi elinden geleni yapıyor emin olun.
Warez script paylaşım domaini alıp dünyanın en masum insanı gibi davranmakta yeni moda herhalde.
Size düşen, tepkiler gelince ilk iş warez tema/script paylaşımının yanlış olduğunu kabul edip bu işte hatalı olduğunuzu kabul etmenizdi fakat siz hatanızı kabul etmek yerine insanlara tepki gösterdiniz/gösteriyorsunuz.
Son olarak, siz bir insana haksızlık yapıyorken ve o haksızlıkla kendiniz karşılaşmamak için önlem almaya çalışıyorsanız size yardım edilmesi mümkün değil. Bunun için forumu değil kendinizi suçlayın.


Sen hala nerede kalmışsın dostum :) 1 kere değil 100 kere söylesem de anlamayacaksın çünkü işine gelmiyor. kaç kere dedim warez paylaşmadım diye? adını keremiya v5 yaptım diye warez mi oluyor? indirdiğin zaman başka bir şey iniyor keremiya v5 inmiyor. sen bunu anlamak istemiyorsun ve ya işine gelmiyo.