Merhabalar
Nickiniz karalardan biri değilde
KaraLAyanlardan biri olmalıydı ...
Bir insanın yüzüne veya bir sözüne saçma sapan kurgu demek ne kadar kolay ..
Nickiniz karalardan biri değilde
KaraLAyanlardan biri olmalıydı ...
Bir insanın yüzüne veya bir sözüne saçma sapan kurgu demek ne kadar kolay ..
Site PM ala bilirmiyim sakıncası yoksa
Karalardanbiri Adam sana neden sorsun kardeşim? Adam konusunu ne güzel açmış, ve hayatında geçirmiş olduğu sıkıntılı günleri, sitesiyle bağdaştırmış. Senin yaptığın yorum gerçekten çok saçma...
Yolunuz açık olsun hırs ve azmin sonuçları tebrik ederim.
Kurgu vs denilmişte 2,5 yıllık bir sitenin 1000 TL civarı aylık gelir getirmesi gayet olağan bir durum neden bu kadar olay olmuş ilginç.
Mesajlara cevap yazmıyormusunuz
takdir etmek gerek
tayfun29 kardeş siteni inceledim anlattıklarının doğru olduğunu düşünüyorum. Siteyi yazarak inanmayanları inandırabilirsin ancak bence paylaşma. Eski konularında site geçiyor oralardan da sil. Hit getiren konularına ortak çıkmasın
Ben daha ne yazacağıma karar veremiyorum. 😂 Azminiz takdire şayan
Öncelikle tebrikler. Burda birşey dikkatimi çekti açık lise mezunu yada hiç okumamış insanlarda para kazanabilir yada zengin olabilir bundan daha normal olan bişey yok. Allah kısmet etmezse istediğin kadar bil kazanamazsın. Lakin bilgi her zaman değerlidir. Konuyu açtığın için teşekkür ederiz. Şimdi adsense tbm oranı düşebilir :D
tayfun29 öncelikle tebrik eder ve başarılarının devamını dilerim. Rica etsem site adresini özel mesaj gönderebilir misin? Sitende gerçekleştirdiğin reklam yerleşimine göz atmak istiyorum.
helal olsun "Azimli sıçan duvarı deler" atasözünün hayat bulmuş hali
Güzel bir başarı öyküsü. Başarılarının devamını dilerim.
Kötüleyen yorumları kenara bırakırsak benim bu tarz konuları görmem, işe olan şevkimi artıyor. Bir nevi gaz veriyor diyebilirim. Aldırmayın, devam edin. Uğraşıp yapamayan veya yanlış şeylere emek verip hüsrana uğrayan bir çok kişi böyle yorumlar yapıyor. Sizin bu konunuzu kötüleyecek yorum olmayacağını düşünüyorum. :)
Kötüleyen yorumları kenara bırakırsak benim bu tarz konuları görmem, işe olan şevkimi artıyor. Bir nevi gaz veriyor diyebilirim. Aldırmayın, devam edin. Uğraşıp yapamayan veya yanlış şeylere emek verip hüsrana uğrayan bir çok kişi böyle yorumlar yapıyor. Sizin bu konunuzu kötüleyecek yorum olmayacağını düşünüyorum. :)
Anlattıklarını kitap yazsan bir çok webmaster ve adsense'ye yeni başlayan insan alır bence :)
Gayretin sonu çok açık belli, bu arada sorun değilse siteni pm olarak atabilirmisin incelemek isterim.
Gayretin sonu çok açık belli, bu arada sorun değilse siteni pm olarak atabilirmisin incelemek isterim.
İyi ya da kötü yorum yapan tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum.Kimseye hikaye falan anlatmıyorum bunlar gerçekler.Konuyu açmamın tek sebebi belki benim eski durumumda olupta motive edilmeye ihtiyacı olan arkadaşlar olabilir.Kafası karışık arkadaşlar olabilir diye yazdım.
Site adresini paylaşamıyorum çünkü çekemeyen bir çok arkadaş olup art niyetli düşünce besliyebiliyorlar.
Farkındayım tam olarak neler yaptıklarımı anlatmadım yazımda ancak çok uzun olursa okunmayabilir diye düşündüm.Duruma göre sitede neler yaptıklarımı ve nasıl ilerlemeye çalıştığımı makaleler yazarak forum üzerinden paylaşmayı düşünüyorum.