-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Web-Developer
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Hocam Beylikdüzü'nde metrobüs üstünde çok güzel, rezidans daireler var kirası da 800-900 filan fakat İncirli'ye 1 saat sürer metrobüsle. Eğer her gün 1 saat gelir 1 saat de dönerim derseniz Beylikdüzü ideal.
1 kişi bu mesajı beğendi.
TecnoLobi
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
S** E**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Istanbul gibi sehire lanet geldin yuruyerek 30 dakikada gelebildigim eve arabayla 1.5 saati buluyor mumkunse is yerine yakin bi yer bul kaba bi hesapta yapabilirsin sabah 2.60 iett aksam 2.60 iett gunde 5.2 ayda 5.2 x 26 ( pazar tatil ) yaklasik 120 130 lira para yapar onuda kiraya ver gitsin o cileyi cekcegine 200 u fazla olsun evine yakin olsun trafiksiz hayat en guzeli
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Blogger
-
-
Ad Soyad
M** E**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Herkese cok tesekkur ederim arkadaslar.Su iki sonuca ulastim yaptigim gorusmelerde ve ayrica bugun ilan sitelerini ezberledim;
1) Metrobus, metro vs. Gibi toplu tasima araclarina yakin olan lokasyonlarda kiralar butceme uygun ama cok kalabalik bitisik veya 5m mesafeli apartmanlarla dolu nefes alacak yer yok heryer sıkış tıkiş..Fazla kalabalik.Cocuklarin oynayacagi yer yok.
2)Genis duzlukler , yurume yollari , park alanlari , yesillikler ve ferah genis ama uygun site seklinde daireler beylikduzu, kayasahir, esenyurt bolgesinde yer aliyor.(bu arada esenyurt ile ilgili hic iyi seyler duymadim nedendir bilinmeZ)
Artik hakkimizda hayirlisi anlasilan herseyiyle icimize sinen bi yer bulamicaz artik idare edecez :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
PHP Developer
-
-
Ad Soyad
Ö** G**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
turhan Kayaşehiri kötülemedik biz. İncirliye olan uzaklığından bahsettik. Yaşın sitede doğruysa senin için normaldir. Ama evli adam için o kadar yol uygun değil. Sana helal olsun diyorum o kadar yol nasıl çekiyorsun :D
Herkes yediğinden ikram eder..(Yavuz Sultan Selim)
freeart
Dijital Pazarlama Uzmanı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
46 / E
-
Meslek
Dijital Pazarlama Uzmanı
-
-
Ad Soyad
V** B**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Zeytinburnu ya da Osmaniye bak hocam... Bütçene uyarsa Bakırköy de olabilir.
www.acemiyim.com