-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / K
-
Meslek
Content Management
-
-
Ad Soyad
E** D**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Merhaba arkadaşlar,
Yakın zamanda kurulan bir kadın kooperatifi için organik ve doğal ürünlerin bir arada bulunacağı bir sanal market açılacak. Siteyi açmak isteyen arkadaşlarım benimle iletişime geçtikleri için, e-ticaret konusunda deneyimli arkadaşlarımızdan yardım almak istedim.
Öncelikle çok fazla ürün sirkülasyonu olmayan, dolayısıyla yüksek trafik beklediğimiz bir site olmayacak. Ancak işlevsellik anlamında bize sorun çıkarmayacak bir alt yapı gerekiyor. Bu konuda hangi yazılımı önerirsiniz?
Ayrıca tema anlamında da organik veya doğal el yapımı ürünler için tasarım sıkıntısı yaşamayacağımız bir yazılım olmalı. Bu konudaki önerilerinizi iletirseniz sevinirim, hepinize iyi çalışmalar dilerim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Seo Danışmanlığı
-
-
Ad Soyad
T** S**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Açık Kaynak E-ticaret Yazılımlarını Tercih Ediniz.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Ekleme : İdeasoft tartismasiz tasarimda en iyi demişseniz buna itirazim olur. E-ticaret temasi diye satılan şeyler tam çöp. 90'lardan kalma. 1 tane zar zor buldum.
İdeasoft seo problemi konusunda detay verir misin hocam.kullaniyorum bende. Şüphelerim vardi. Konuşalım. @tanerselek
2 kişi bu mesajı beğendi.
Link
WM Aracı
Kimlik Onayı
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Seo Danışmanı
-
-
Ad Soyad
H** A**
-
-
-
Ticaret
46, (%100)
Hocam bosa 2 3 bin para vermeyin.size ucretsiz yazalimlardan kurarim isterseniz.
samsa
Ne Mutlu TÜRK'ÜM Diyene
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
turizm
-
-
Ad Soyad
T** O**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Arkadaşlar hazır yazılımlar sizi esiri yapar ve sürekli size ücret talebinde iş görür.Ayrıca sorunlarla karşılaşmanız durumunda da ne kadar çözüm odaklı olurlar bunlar olumsuz etkenlerdir.
Size tavsiyem OPENCAART 203.1 Versiyon tavsiye eder,ö. Seo uzantıları olsun sana bi sıkıntı yaratmaz.
Para vericem lisanslı yazılımım olsun dersen de ''themeforest.'' a bak ve JOURNAL TEMA al.
NOT: Anahtar teslim domain,journal opencart tema,xml modülü ve entegrasyonu sorunsuz yüklenmiş hazır bir e-ticaret sitesi satılık elimde var.
wpuzman
WordPress Developer
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Yazılım
-
-
Ad Soyad
B** M**
-
-
-
Ticaret
33, (%100)
Opencart varken macera aramaya gerek yok diye düşünüyorum.