TanerSELEK adlı üyeden alıntı

Ücretli ücretsiz Belirtmemişsiniz onu belirtirseniz daha kolay yardımcı olabilir forum üyeleri
Öncelikle
ben türkiyedeki bir çok eticaret yazılım firması ile çalıştım. iyi kötü hepsini biliyorum sadece e-ticaret olsun satış yapsın para cebime girsin dersen

T-Soft : seo anlamında iyi ama tasarım anlamında berbat ötesi tasarım odaklıysan kaç hiç durma sadece boş yere paran gider benim gibi (Çalıştım biliyorum neden böyle yazdın diye kimse olayı şahsileştirmesin )
İdeasoft : Tasarımsal olarak türkiyenin en iyisi tartışmasız ama Seo anlamında tasvip etmiyorum benim görüşüm (Çalıştım biliyorum neden böyle yazdın diye kimse olayı şahsileştirmesin)

Ticimax : 5 yıl önce görüştüğümde Çalışmak istedim ama çalışamadım nedeni ise "bugün aldın aldın kampanya'da yarın gelirsen orjinal fiyatı xxxx gibi bir satış taktikleri var sadece mide bulandırıyor geçen gün yine yazdım canlı destekten aynı muhabbeti tekrar başlattılar. dedim bir firma hiç mi değişmez öyle kaldı

imagaza : hiç sorun yaşamadım Ftp elinde zaten Destekleri çok iyi exstra bir tasarım vesaire birşey istemediğim için o tarafları çok bilmiyorum. kendi default temaları iyi zaten

opencart-themes.org en son ve halen daha çalıştığım bir yer her sorun olduğunda karşımda bir çözüm ile gelen osman bey burdanda kendisine teşekkür ediyorum.. eğer xml alt yapın yoksa en iyisi open cart en azından herşey kendi elinde.

Teşekkür ediyorum, ücretli ücretsiz çok farketmiyor açıkçası basit bir işleyiş mantığı olsun, güven konusunda sıkıntı yaratmayan bir yazılım en ideali bizim için.

Metaphor adlı üyeden alıntı

Ekleme : İdeasoft tartismasiz tasarimda en iyi demişseniz buna itirazim olur. E-ticaret temasi diye satılan şeyler tam çöp. 90'lardan kalma. 1 tane zar zor buldum.
İdeasoft seo problemi konusunda detay verir misin hocam.kullaniyorum bende. Şüphelerim vardi. Konuşalım. @tanerselek

Gönderdiğiniz demoyu inceledim, güzel ve amaca uygun görünüyor.