samsa
Ne Mutlu TÜRK'ÜM Diyene
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
turizm
-
-
Ad Soyad
T** O**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Bende şu ara win koleliginden kurtulmak ve daha güvenli olması amacıyla Linux a gecmeyi planlıyorsun.
Arkadaşlar yillarca windows arayuzune ve kullanımına alışmış biri olarak bana en az zorluk çekerek alisacagim hangisi?
Zamanın da Pardus geliştirilirken biraz kullanmıştım.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Being
İçeriklerin Gücü Adına!
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Metin Yazarı/Editörü
-
-
Ad Soyad
B** G**
-
-
-
Ticaret
91, (%100)
ebagcuvan daha önce ben de bir kere böyle durumda kaldım ancak yedeklerim olduğu için dert etmemiştim. Bu konuda herhangi bir şey yapılabilir mi fikrim yok maalesef çünkü daha önce hiç denemedim.
Bir kişinin fikirlerini çalmaya "alıntı", birçok kişinin fikirlerini çalmaya "araştırma" denir. Bir de hiçbir şeyi çalamayacak olanlar vardır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
U** V**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
diski sil dediysen ubuntuda hiçbirşeyi geri getiremezsin o seçeneği seçerken altında not ile uyarısını yapar çünkü
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** V**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Merhaba, biraz araştırdım windows uygulamalarını açabiliyormuş. Kullanan varsa ne derece hatasız açmakta. Önerebileceğiniz bir sistem varmıdır. Linuxmint deniyor. Güvenlik ve veri kaybımın olmaması için kuracağım.
Being
İçeriklerin Gücü Adına!
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Metin Yazarı/Editörü
-
-
Ad Soyad
B** G**
-
-
-
Ticaret
91, (%100)
aykutvrl Windows'da kullandığınız herhangi bir yazılımın eğer Linux sürümü yoksa Wine vb. araçlarla açmak büyük sıkıntı doğuruyor. Bu gibi durumlarda hangi yazılımları kullandığınıza ve bu yazılımların Linux'daki muadillerine bakın. Örneğin ben Linux kullanırken MS Office yerine LibreOffice kullanıyordum. Çünkü native olarak Linux'da çalışmayan MS Office inanılmaz sorunlara yol açıyordu. Yalnız ekran alıntısı aracı olan Lightshot'u sorunsuz şekilde Wine ile çalıştırabiliyordum.
Bir kişinin fikirlerini çalmaya "alıntı", birçok kişinin fikirlerini çalmaya "araştırma" denir. Bir de hiçbir şeyi çalamayacak olanlar vardır.
BCS
seo things, hmfs.
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
öğrenci.
-
-
Ad Soyad
B** C**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Görsel açıdan zenginlik istiyorsanız, bunu kendiniz de pek âlâ yapabilirsiniz Linux içerisinde ancak hazır gelsin, uğraştırmayın beni diyorsanız; tavsiyem elementary os.
çabalamazsan, başaramazsın.