CenkOnsoy adlı üyeden alıntı

O zaman ticari ahlak gereğini yerine getirin, yardım istemek için burada veryansın etmek yerine, hizmet sattığınız ve vergi kaydınız bulunan firmanıza ait faturanızı noter taahhütlü bir şekilde adresine iletin ve sonrasında yasal süreci takip ediniz. Bireysel yaptığınız işlemlere kılıf biçiyorsunuz ve ne demek istediğimi de çok iyi anlıyorsunuz gördüğüm kadarıyla. Masumlaştırmak bu işi temizlemiyor maalesef.

Hocam kendi işinize bakın lütfen. Akşam akşam musallat olacak adam arıyorsanız o ben değilim, işinize bakın. İnsanı illa çileden çıkaracaksınız. Kılıfmış, 100 lira için kılıf uyduracak adam değilim yapılan muamele sıkıyor canımı.

Tanıdığım bildiğim insanlara yardımcı oluyorum, kısaca müşteri memnuniyeti. Bilemiyorum siz anlar mısınız bundan ? Müşteriden parayı alıp ona sağladığım hizmet için ödeme yapıyorum sadece, utanmasanız hapislerde çürüteceksiniz.

Hepiniz düzgünsünüz ben kılıf biçiyorum, peh !

Sizi daha fazla muhatap almak istemiyorum, burada onlarca kişi freelancer çalışıyor. Gidin de onlara vergi müfettişliği ve ticari ahlak verin. Konumu daha fazla kirletmeyin lütfen.