Xdaapps adlı üyeden alıntı
@cenkonsoy bu işlerden ekmek yiyemiyorsun gibi geldi bana. Adam etik olur mu diye sormuş siz ticari ahlaka dokmussunuz işi. Etik mi degil mi cvp basit.
Hocam bence etiktir. Bas indexi 😎😎
Öncelikle etik kavramını master boyutunda işlemiş biri olarak belirteyim; göreceli değildir; yani sizce etik mi diye bir soru yok bu birincisi.
İkinci olarak ise ekmek yiyemiyorsun tabiri; ben de çok uzun süre daha çok yurtdışında hizmet vermek üzere freelance çalıştım; sonra şükür kendi firmamız ile vergi altında harama uzanmadan keyifle ve vicdanı rahatlıkla para kazanıyorum. Ekmek yemek ilerleyen yıllarda göreceksiniz, sizin düşündüğünüz kadar basit bir kavram değildir.
Yasal olmayan bir süreci masumlaştırmak, amcam yakınım akrabam gibi tabirlerle rutin ve sıradan hale getirmek; sadece konudaki açığı kapatmak anlamına geliyor. Net sordum cevap alamadım. Siz kimsiniz de host hizmeti için aracılık yapıyor ve faturasız kendi üzerinizden iş yapıp başkasına taşere ediyorsunuz?
Benim konudan bir kazancım yok ama sizin ilerleyen yıllarda çok daha fazla kaybınız olabilir, bunu engellemeye çalışıyorum; ama hak getire. Zihinler yandaş ortaklık ile konuya tek taraflı bakıyor anlaşılan..
Konudan uzaklaştırma gayretimiz ise nokta koyuyor zaten bakış açısına. Yine size eşlik etmeyen ve uyaran zihniyete pençe gösteriyoruz. Çok ilerlemeyi beklemeyin bu zihniyetle. Bazen durup düşünmek lazım bu adama ne oluyor; ne anlatmaya çalışıyor acaba ısrarla diye.