-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Grafik Tasarımcı
-
-
Ad Soyad
T** Z**
-
-
-
Ticaret
41, (%100)
Dostum, siteyi askıya al vakit kaybetmeden. Bende de aynı durum oldu müşterim meğer başka bir müşteriye 2 katına yapıyormuş ve bana kuruş ödeme yapmamıştı. Ben de ücreti ödenmediğinden bu site askıya alınmıştır. yazdım ve benim müşterim hemen aradı vericez paranı gibisinden çocuksu laflar etti, iban attım para yattıktan sonra 15 dakika içerisinde aktif ederim dedim. Her şeyi telefondan dahi açabilecek şekilde ayarladım ve beklemeye geçtim. Ardından whois'ten asıl müşteri ulaştı mailime ve numaramı istedi verdim epey bi konuştuk. Elemena verdiği parayı alıp aynen bana iletti ve siteyi açtım arkadaş iptal oldu doğal olarak. Size tavsiyem de askıya alın ve kişisel numaranızdan rahatsız etmemesi gerektiğini söyleyin. Israrla ararsa da açmayın, tek sefer Iban atın mesajınızı vermiş olun daha da para gelene kadar açmayın ne telefonu ne mesajı.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
M** P**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
İndex.html oluştur içine yaz Bu alan adı ve hosting ödemesi yapılmadığı için askıya alınmıştır. Ödeme yaptıktan sonra tekrar aktifleştirilecektir yaz
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
çoban
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
çözümü basit site hit alıyorsa adsense reklamını koyacaksın paranı alacaksın. beleşe iş yapma hiti yoksa da siteyi kapat gitsin onun parası yoksa senin paran da yok bu kadar basit. sen süresi dolunca yenilemek ile hata yapmışsın yapacak birşey yok dediğim şekilde telafi et
GAZİANTEP
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Uzman Biyolog
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
37, (%100)
Siz su anda başkası adına ticari bir işlem yapıyorsunuz. Vergi ödemediğiniz sürece yaptığınız iş yasal değil. Aklınızda bulunsun elden para alırken veya kayıtsız işlem yaparken bir taşa denk gelirseniz canınız yanabilir. Teslimat yapıldı ise siz niye ilgileniyorsunuz ki adamın yapacağı ödemeyle? Çünkü farklı fiyattan bakım ücretini de ekleyip satıyorsunuz, ne kadar olduğunu karşı tarafa birebir makbuzluyor iseniz siz niye işin içindesiniz. Bir sürü ikilem. Bir vergi levhasına tabi değilseniz, hak ararken bile kendi canınızı yakabilirsiniz. Ben sizi korumak için söylüyorum.
Bilim Forum | Bilimgunlugu.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Uzman Biyolog
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
37, (%100)
O zaman ticari ahlak gereğini yerine getirin, yardım istemek için burada veryansın etmek yerine, hizmet sattığınız ve vergi kaydınız bulunan firmanıza ait faturanızı noter taahhütlü bir şekilde adresine iletin ve sonrasında yasal süreci takip ediniz. Bireysel yaptığınız işlemlere kılıf biçiyorsunuz ve ne demek istediğimi de çok iyi anlıyorsunuz gördüğüm kadarıyla. Masumlaştırmak bu işi temizlemiyor maalesef.
Bilim Forum | Bilimgunlugu.com
68136
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
@cenkonsoy bu işlerden ekmek yiyemiyorsun gibi geldi bana. Adam etik olur mu diye sormuş siz ticari ahlaka dokmussunuz işi. Etik mi degil mi cvp basit.
Hocam bence etiktir. Bas indexi 😎😎
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Yazılım Mühendisi
-
-
Ad Soyad
U** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Aynı şey benimde başıma geldi. Dediğiniz gibi site sahibi bugün yarın bugün yarın diyerek tam 3 hafta oyaladı. Süreç başından beri gayet anlayışlı ve alttan alan bir tavır sergiledim. Ama işe yaramadı. Bazı insanlara anladığı dilden konuşmak gerekiyor. Bana yaptığı gibi sert davranmıştım tabi bu davranışı hiç beklemiyordu sanırım. Ertesi güne ödemeyi hesabıma yatırmıştı.
Diğer arkadaşların dedikleri index koyma olayı bana pek etik bir davranışmış gibi gelmiyor açıkçası. Eğer site hiti de yüksekse ziyaretçileri tarafından küçük görülebilir ve hit kaybına neden olabilir. Bunlar benim şahsi görüşlerimdir. Karar sizin.