-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Editör
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
aynı binada yaşayanlara sor öyle bi problem yaşayan varmı diye varsa ana hatta bakmaları lazım. Yok sadece sizdeyse data kablosunu ve ucundaki soketi komple değiştir.. Data kablosu çok incedir, sokete yanlış hatırlamıyosam 10-12 kablo girip bunların 3 tanesi yada 4 tanesi işe yarıyo. sokete kablo ucunu eklerken fazla sıkmış yada az sıkmış olabilir oda yavaşlık yapar yada ezilmiş ise oda yapar. Komple data kabloyu değiştir öyle dene birde.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** C**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Dns degıstırmeyı denedınızmı ? aynı sorunu TURKNET den aldım aradımn anlattım 1 hafta sureklı konustuk en son Dns asreslerınızı guncelledık sorununz cozulmus olmalı dedıler duzeldı. Keske hep ***** de kalsaydım
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Telekomünikasyon
-
-
Ad Soyad
B** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ebeveyn profili yani Güvenli İnternet açıksa kapatıp denermisin
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Commis de Cuisine
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
kesin çözüm git interneti kapat sana şunu diyecekler ama beyefendi şu kadar ceza ödersiniz falan tamam öderiz de atarını yap gel eve 24 saat sonra ikna ekibi arıyacak seni hep sorunu çözecekler hemde atıyorum 70 tl lik fatura bana yüksek geliyor kapatmak istiyorum de 50 tl bağlarsın daha iyi hız daha iyi fiyatla ayrıca öbürsü gün evine kadar ekip gelip bakacak
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Network
-
-
Ad Soyad
V** S**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Sorun halen devam ediyorsa,, bana özelden yazarmısınız ? elimden geldiğince yardımcı olayım.
Bilgi paylaştıkça çoğalır.
MeMo
SEO Candır, MeMo Uzman :)
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Webmaster, Editör, SEO Uzmanı
-
-
Ad Soyad
T** M**
-
-
-
Ticaret
50, (%100)
whatsapp'i bilmiyorum ama bizim burda eskiden böyle bir sorun yaşamıştım.
2 yıl 5mb/s kullanmıstım sonra bi baktım sorunlar başladı hız yuksek hat kötü takılmalar düsmeler başladı aradım 3 e saldirdım hızı düzeldi bence hızı düşürttürün aynı parayı ödesenizde. Düzelir bence.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
sürüngen
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
vodafone süpernet ev interneti kullanıyorum yaklaşık 8 ay önce buna benzer bir sorunu ben de yaşadım. donanımsal yazılım güncellemesi yada sistem iyileştirme yazılımı güncellemeleri oluyor ve buna bağlı olan bir arıza durumu oluyor bende yaşanan sorun mobil cihazlarda google play store erişim problemi ve youtube uygulamasından internet erişim problemi vardı...3 ay arıza kaydı oluşturdum fakat kayıt açarken internet yok veya internet hız problemi olarak kayıt oluşturulduğunu fark ettim. siz müşteri hizmetlerine internet erişiminde sorun yok fakat mobil uygulamalarda sorun olduğunu belirtin... mutlaka bu problemle ilgili kayıt oluşturuluyor fakat kendiliğinden düzelmesinden başka bir çözüm olmuyor...çileniz en az 3 ay sürer diye düşünüyorum