lostyazilim
tr.link

Mangal'ın Püfleri...

13 Mesajlar 3.522 Okunma
acebozum
tr.link

spyhepyek spyhepyek Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 30.04.2012
  • Yaş/Cinsiyet 2024 / E
  • Meslek Webmaster/Öğrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 326
  • Beğeniler 55 / 85
  • Ticaret 1, (%100)
Rakı & Izgara zamanı gelmiş.
 

 

wmaraci
reklam

engin engin - Kullanıcı
  • Üyelik 10.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek Öğretmen
  • Konum
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 98
  • Beğeniler 1 / 15
  • Ticaret 2, (%100)
Etlerin yağlarının aşağıya damlayıp alev yapmasını nasıl engelleriz?
 

 

wiceligenc wiceligenc WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 02.10.2011
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Konum
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 44
  • Beğeniler 1 / 11
  • Ticaret 0, (%0)

engin adlı üyeden alıntı

Etlerin yağlarının aşağıya damlayıp alev yapmasını nasıl engelleriz?


O konuya bende tam kesin bir çözüm bulamadım, Ancak şöyle birşey var. Mangal etine pişmeden önce çiğ halde iken kesinlikle bıçak darbesi atmayın çizik vermeyin, bir süre sonra et suyunu içine çeker ve hafif bir güzel koku verir aynı zamanda ette biraz kızarma oluşur tam bu zamanda ete çizik atmak gerekir. Hem suyunu içine çekmiş olur çizik attığınızda lezzetini kaybetmez, hemde yağ damlaması azalmış olur zaten yağ genellik ile ilk 10-15 dk arasında kızarırken damlar bu dakikaları atlattığınız zaman tamamdır. :D

Ek Olarak:

Ghost adlı üyeden alıntı

Hocam anadolu yakasındaki arkadaşlarla yapalım bir gün kaynarca, kartal, pendik sahilinde mangal? :D


Ah şu Mesafe farkı olmasa :) Şimdiye donatmıştık sofrayı :D

MstDrsn adlı üyeden alıntı

Abi oturduğun yer nerede buluşalım bir haftasonu :D


Rize'ye yolun düşerse beklerim, en güzelinden donatırım sofrayı :D

Ek Olarak:

spyhepyek adlı üyeden alıntı

Rakı & Izgara zamanı gelmiş.


Aynen, Kafa dinlemenin en güzel zamanları :)
 

 

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al