eğer adsenseden gerektiği kadar kazanamadığını belirtiyorsa bir insan yapacağı şey hitini artırmak yeni siteler yapmaktır. çünkü 2bin hiti var 10 lira kazanıyorsa 4 bine çıkarır kazanç 20 lira olur.

ek olarak isteyen istediği reklkamı koyar isteyen de istediği reklamönleyiciyi koyar. herkese yalvaralım mı allahaşkına reklam önleyici koyma para kazanamıyorum diye ya da önümüze gelene sövelim mi popup reklam koyuyorsun çok reklam koyuyorsun diye?

seo konusunda bir tane tecrübe paylaşan yok şu forumda hepiniz mi ergensiniz arkadaş? siteler yapın denemeler yanılmalar yapın bizimle paylaşın da herkes birşeyler öğrensin. öteki forumda herkes uzman olmuş burnu bi karış yukarda kimse bilgi paylaşmıyor herkes satmanın derdinde. burda desen açılan konuları görünce ben niye giryorum buraya diyorum kendi kendime. Yanlışları söylemezseniz adamlar yanlış yapmaya dvam eder sayın modlar sayın eski üyeler sayın işi bilenler.insanları doğru yönlendirellim iyiyi güzeli öğretelim.bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıptır.