-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Makale
-
-
Ad Soyad
U** B**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Merhaba,
Yeni bir web site açmadan önce anahtar kelime çalışması yapılması gerekiyor diye biliyorum. Bu çalışmaya neye göre yapılmalı, nelere dikkat edilmeli? Tecrübeli arkadaşlar yardımcı olabilir mi?
aciltavuk
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
ogrenci
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
yalan dolan onlar. Yeni bir site açmadan önce dikkat edeceğin birinci şey açacağın konuda bilgin var mı? içeriği nasıl sağlayacaksın? yeterliyim diyorsan zaten başka şeye ihtiyacın yok en azından 8 ay 1 sene boyunca içerik gireceksin ağır agır siteni zenginleştirceksin.sonra zaten birşeyler öğrenirsin.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
mühendis
-
-
Ad Soyad
İ** Y**
-
-
-
Ticaret
73, (%100)
arkadaşa katılıyorum. Ancak yine de girdiğin piyasanın büyüklüğünü, zorluk derecesini, getirisini tahmin edebilmek için bu tür ön çalışmalar faydalıdır. Az aranan bir kelime için fazla kasmazsın veya kaldıramayacağın yüke girmezsin böylelikle.
Bir kelimenin çok aranması, yükselmenin de zor olduğunu ifade etse de bazen bu doğru orantılı değildir.
Bu tür çalışmalar genelde kaba taslak fikir verir . Asıl sonucu kendin deneyince görürsün. Kendi ilgi alanında site kurmak ise her şekilde en mantıklısıdır bana göre.
Şimdi tövbe zamanı..
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Error / %&
-
-
Ad Soyad
F** Ö**
-
-
-
Ticaret
119, (%100)
Aranma hacmini ve rekabeti ön planda tutmanız gerekmektedir.
* Hiçbir şeye ihtiyacımız yok, yalnız bir şeye ihtiyacımız vardır; çalışkan olmak!
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
yazdığınız yazılar özgün içerik olmalı anahtar kelimeler de en az 3 en çok 6 kelime yazın en az 6 ay en çok 1 sene içinde google de çıkarsınız
Çanakkale