lostyazilim
tr.link

Anahtar Kelime Planlaması

13 Mesajlar 1.989 Okunma
lstbozum
tr.link

Wallace Wallace ContentTR <3 Kullanıcı
  • Üyelik 25.12.2015
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Makale
  • Konum Çanakkale
  • Ad Soyad U** B**
  • Mesajlar 256
  • Beğeniler 61 / 50
  • Ticaret 13, (%100)
Merhaba,
Yeni bir web site açmadan önce anahtar kelime çalışması yapılması gerekiyor diye biliyorum. Bu çalışmaya neye göre yapılmalı, nelere dikkat edilmeli? Tecrübeli arkadaşlar yardımcı olabilir mi?

wmaraci
reklam

aciltavuk aciltavuk Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 30.10.2016
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek ogrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** Ç**
  • Mesajlar 270
  • Beğeniler 84 / 50
  • Ticaret 0, (%0)
yalan dolan onlar. Yeni bir site açmadan önce dikkat edeceğin birinci şey açacağın konuda bilgin var mı? içeriği nasıl sağlayacaksın? yeterliyim diyorsan zaten başka şeye ihtiyacın yok en azından 8 ay 1 sene boyunca içerik gireceksin ağır agır siteni zenginleştirceksin.sonra zaten birşeyler öğrenirsin.
hepyasemin halo9217

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 25.12.2015
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Makale
  • Konum Çanakkale
  • Ad Soyad U** B**
  • Mesajlar 256
  • Beğeniler 61 / 50
  • Ticaret 13, (%100)
aciltavuk açıkçası bu kadar baştan savma bir durum olarak düşünmüyorum bunu, bunca insan boşuna mı sektör araştırıp, niche buluyor? fakat yorumunuz için teşekkürler.

• Üyelik 30.10.2016
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek ogrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** Ç**
  • Mesajlar 270
  • Beğeniler 84 / 50
  • Ticaret 0, (%0)

Wallace adlı üyeden alıntı

aciltavuk açıkçası bu kadar baştan savma bir durum olarak düşünmüyorum bunu, bunca insan boşuna mı sektör araştırıp, niche buluyor? fakat yorumunuz için teşekkürler.

niche bulmak başka birşey sizin sorduğunuz başka birşey hocam. ya da ya siz başka birşeyi kasdettiniz ya da ben yanlış anladım.

site açmak istiyorsun ama hangi konuda açayım diyorsan yukarda yazdım hangi alanda iyiysen o konuda açacaksın işin en önemli kısmı budur kim ne derse desin. genel bir websitesinden bahsediyoruz.

ancak hangi kelime çok aranıyor hangi kelimeleri kullanayım da hit alayım diye hesap etme peşine düşme demek istedim. forex kelimesi çok kazandırıyordu. zira sağlık yine iyi kazandırır eğitim pek kazandırmaz magazin kazandırmaz. şimdi zerre bilgin yoksa forex konusunda kaç makale yazabilirsin? hadi diyelim parayla yazdırdın o bilgilerin doğru oldunu makalecinin seni ayakta uyutmadığını nasıl anlayacaksın?

websitesi yapmak istiyorsan ilk kısım bilgi sahibi olduğun bir alan ve hedef kitlesi belirleyeceksin. bu hedef kitelene en iyi bilgiyi en iyiyi en basit şekilde sunacaksın. adam film istiyorsa en kolay şekilde filmleri sun dilbilgisi istiyorsa onu ver dilekçe örneği arıyorsa dilek örnekler ivereceksin. sadece kolay kullanışlı hızlı açılan mobilden açılan bir site yapmak.

wmaraci
wmaraci

hepyasemin hepyasemin Şimdi tövbe zamanı.. Kullanıcı
  • Üyelik 11.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 47 / E
  • Meslek mühendis
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad İ** Y**
  • Mesajlar 977
  • Beğeniler 47 / 295
  • Ticaret 73, (%100)
arkadaşa katılıyorum. Ancak yine de girdiğin piyasanın büyüklüğünü, zorluk derecesini, getirisini tahmin edebilmek için bu tür ön çalışmalar faydalıdır. Az aranan bir kelime için fazla kasmazsın veya kaldıramayacağın yüke girmezsin böylelikle.
Bir kelimenin çok aranması, yükselmenin de zor olduğunu ifade etse de bazen bu doğru orantılı değildir.
Bu tür çalışmalar genelde kaba taslak fikir verir . Asıl sonucu kendin deneyince görürsün. Kendi ilgi alanında site kurmak ise her şekilde en mantıklısıdır bana göre.

Şimdi tövbe zamanı..

• Üyelik 25.12.2015
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Makale
  • Konum Çanakkale
  • Ad Soyad U** B**
  • Mesajlar 256
  • Beğeniler 61 / 50
  • Ticaret 13, (%100)
aciltavuk kategori belli hocam. Sadece xxx x misal, anahtar kelime araştırken neye dikkat etmeliyim onu soruyorum.

• Üyelik 30.10.2016
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek ogrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** Ç**
  • Mesajlar 270
  • Beğeniler 84 / 50
  • Ticaret 0, (%0)

Wallace adlı üyeden alıntı

aciltavuk kategori belli hocam. Sadece xxx x misal, anahtar kelime araştırken neye dikkat etmeliyim onu soruyorum.

tam da onu diyorum. kategori bayan saç modelleri diyelim. kasma kendini baynalara saç modellerini ver yeterli

Euphrates Euphrates Bir tutam HUZUR ! Kullanıcı
  • Üyelik 04.11.2015
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Error / %&amp;
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad F** Ö**
  • Mesajlar 2978
  • Beğeniler 0 / 628
  • Ticaret 119, (%100)
Aranma hacmini ve rekabeti ön planda tutmanız gerekmektedir.

* Hiçbir şeye ihtiyacımız yok, yalnız bir şeye ihtiyacımız vardır; çalışkan olmak!

• Üyelik 30.10.2016
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek ogrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** Ç**
  • Mesajlar 270
  • Beğeniler 84 / 50
  • Ticaret 0, (%0)

Euphrates adlı üyeden alıntı

Aranma hacmini ve rekabeti ön planda tutmanız gerekmektedir.

tam olarak ne yapması lazım yani? ben de öğreneyim eğer eksiğim varsa.

mesela bayan saç modellerinin olduğu bir site açmak isitiyoruz. Zaten bu siteyi açacağız biz daha ne kelimesi araştıralım? yanlış anlamayın öğrenmek istiyorum ne yapılabilir.

halo9217 halo9217 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 31.01.2016
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Çanakkale
  • Ad Soyad H** S**
  • Mesajlar 624
  • Beğeniler 199 / 105
  • Ticaret 0, (%0)
yazdığınız yazılar özgün içerik olmalı anahtar kelimeler de en az 3 en çok 6 kelime yazın en az 6 ay en çok 1 sene içinde google de çıkarsınız

Çanakkale
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 3 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 3 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al